Γιώργος Καραϊβάζ: Ήταν ένα στυγερό έγκλημα, ένα πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, λέει η χήρα του
H σύζυγος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, Στάθα, μίλησε εκφράζοντας την αγανάκτηση της γιατί η δολοφονία αντιμετωπίζεται από το κράτος ως «εργατικό δυστύχημα»
Η χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα, μίλησε για τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου επ αφορμής της συμπλήρωσης τριών ετών από το περιστατικό.
«Η δολοφονία του έγινε λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας. Ήταν ένα στυγερό έγκλημα, ένα πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου», δήλωσε η κυρία Καραϊβάζ. «Ο Γιώργος ήταν πάντα άφοβος και τα έβαζε με όλους. Του έλεγα για να τον πειράξω ότι από θαύμα ζει. Αλλά δεν είχαμε καμιά ένδειξη ότι θα γίνει κάτι τέτοιο», ανέφερε στη συνέχεια.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.