Θεσσαλονίκη: Με κατεύθυνση τα γραφεία του ΟΣΕ η πορεία μνήμης για τα Τέμπη - Δείτε φωτογραφίες
Κάποιοι διαδηλωτές έγραψαν συνθήματα όπως «Έγκλημα ήταν» στα καταστήματα - Στον ΟΣΕ θα καταλήξει η πορεία μνήμης για την πρώτη επέτειο από την τραγωδία στα Τέμπη
Εργατικά σωματεία, φοιτητές, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, νέοι, καθώς και μεγαλύτεροι σε ηλικία πολίτες, συγκεντρώθηκαν από τις 10.30 το πρωί στην πλατεία της Καμάρας ζητώντας δικαίωση για τα 57 θύματα της φονικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023.
Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν πορεία μία ώρα αργότερα και κινούνται προς δυτικά, από την οδό Εγνατία. Η πορεία πιθανότατα να καταλήξει στον ΟΣΕ.
Λίγο πριν τις 12:3ο, κάποιοι από τους διαδηλωτές πέταξαν μπογιές σε εμπορικά καταστήματα και τράπεζες της οδού Τσιμισκή.
Μπογές σε καταστήματα και τράπεζες:
Δείτε φωτογραφίες από την πορεία:
Κλείσιμο
«Το έγκλημα στα Τέμπη να μην συγκαλυφθει η αλήθεια δεν είναι επιλογή», γράφει ένα από τα πανό που κρέμασαν οι διαδηλωτές στην Εγνατία.
Σημειώνεται ότι η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων.
Την ίδια ώρα και δεύτερη πορεία είναι σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη η οποία ξεκίνησε από το άγαλμα Βενιζέλου.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.