Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ιδιοκτήτρια βενζινάδικου - Με σημάδεψαν με το όπλο, πήγαν ακόμη και να με πατήσουν με το αυτοκίνητο

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ιδιοκτήτρια βενζινάδικου - Με σημάδεψαν με το όπλο, πήγαν ακόμη και να με πατήσουν με το αυτοκίνητο

«Πάγωσα όταν είδα το όπλο», λέει η ιδιοκτήτρια βενζινάδικου που έπεσε θύμα ληστείας - Συνέληφθησαν οι τρεις δράστες

venzinadika_roma
Για τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν ληστές, την απείλησαν με όπλο και της άρπαξαν τον σταυρό που φορούσε, μίλησε ιδιοκτήτρια πρατηρίου καυσίμων στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο τα άτομα κατέβηκαν από το αυτοκίνητο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, απείλησαν με όπλο την ιδιοκτήτρια του πρατηρίου και επειδή δεν είχε χρήματα της άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό.

Οι δράστες στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν παραλίγο να πατήσουν τη γυναίκα με το όχημά.

Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο

«Χθες το πρωί μόλις ανοίξαμε το μαγαζί, πλησιάζει τις αντλίες ένα αυτοκίνητο, πηγαίνω να το εξυπηρετήσω και βλέπω μέσα τρία άτομα με μάσκες χειρουργικές και καλυμμένα τα κεφάλια τους με κουκούλες. Ο ένας κρατούσε και όπλο στα χέρια του. Πάγωσα, είπα "δεν μπορώ να κάνω τίποτα"» ανέφερε αρχικά η γυναίκα μιλώντας στο Mega.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czfze5xv0mft)

Και πρόσθεσε: «Μου είπαν "τα λεφτά, τα λεφτά". Απάντησα "λεφτά δεν έχω μόλις άνοιξα". Τότε μου έβαλε το χέρι στο λαιμό και μου τράβηξε την αλυσίδα. Έφυγε και πήγε στο αυτοκίνητο. Επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος μόνο με τον σταυρό, ξαναέβγαλε το όπλο έξω από το αυτοκίνητο και φώναζε "θέλουμε τα λεφτά". Είπα δεν έχω λεφτά».

Οι τρεις ανήλικοι δράστες 15 και 16 ετών συνελήφθησαν λίγο αργότερα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΔΥ: Οκτώ τα κρούσματα ιλαράς στην Ελλάδα, αλλά αναμένεται αύξηση - Ανησυχία για αναζωπύρωση στην Ευρώπη

Ανάλυση Economist: Γιατί η Ευρώπη «φοβάται» την άνοδο της Λεπέν - Τι θα συμβεί αν νικήσει τον Μακρόν

Γαλλία: Κατασχέθηκαν 72 πυροβόλα όπλα και πάνω από 3.000 φυσίγγια από σπίτι του Αλέν Ντελόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης