Έντονη κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα - Πλημμύρισαν δρόμοι στην Πάτρα, ζημιές σε σπίτια στον Πύργο από τον αέρα - Βίντεο

Έντονη κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα - Πλημμύρισαν δρόμοι στην Πάτρα, ζημιές σε σπίτια στον Πύργο από τον αέρα - Βίντεο

Μέσω αμφιδρόμησης η κυκλοφορία των οχημάτων από Πάτρα προς Αθήνα στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας - Κλειστή η πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου

kakokairia-arthrou
Μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα, διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα στον αυτοκινητόδρομο Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η απόφαση για την αμφιδρόμηση ελήφθη για προληπτικούς λόγους, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για εκδήλωση βροχών και καταιγίδων στην περιοχή της Αιγιάλειας.

ΠΟΤΑΜΙ Η ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ
Στο μεταξύ, λόγω του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την Δυτική Ελλάδα, έχει διακοπεί, εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στην διαδημοτική οδό που συνδέει την κοινότητα Περιστέρας της Αιγιάλειας με το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Στην Πάτρα, το μεσημέρι της Τρίτης άνοιξαν οι ουρανοί με δυνατή βροχή και χαλάζι. Δέντρα έπεσαν σε Ρίο και Ακταίο, ο δρόμος στην Ακτή Δυμαίων έγινε «ποτάμι», ενώ προβλήματα παρουσιάστηκαν και σε γειτονιές, όπως το Σαραβάλι.

"Ποτάμι" η Ακτή Δυμαίων
Παράλληλα, έκλεισε από τις 3 το μεσημέρι η πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, σύμφωνα με το nafpaktianews.gr.

Στην Ηλεία και τον Πύργο, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και κυρίως στο παραλιακό μέτωπο προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια. Σύμφωνα με το ilialive.gr μικρός ανεμοστρόβιλος σάρωσε την περιοχή και έχει προκαλέσει ζημιές σε στέγαστρα. Στο σημείο επιχειρούν συνεργεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύργου.

ilialive.gr - Ζημιές από ανεμοστρόβιλο στην Κυανή Ακτή Πύργου
Κλείσιμο
Στην Αιτωλοακαρνανία είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό, Καλλιθέας-Προυσσού, από το ύψος του 12ου χιλιομέτρου, έως την περιοχή Αραποκέφαλα, εξαίτιας της χιονόπτωσης και του παγετού.

Ειδήσεις σήμερα:

Reuters: Η Ελλάδα προχωρά σε νέα πρόωρη αποπληρωμή δανείων €5,3 δισ.

BBC: Δηλητηρίασαν τη σύζυγο του αρχηγού των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο


Τα Γλυπτά παγίως στην ατζέντα των ελληνοβρετανικών επαφών, απαντά η Αθήνα σε διαρροές από το Λονδίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης