Μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα, διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα στον αυτοκινητόδρομο Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η απόφαση για την αμφιδρόμηση ελήφθη για προληπτικούς λόγους, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για εκδήλωση βροχών και καταιγίδων στην περιοχή της Αιγιάλειας.
Στο μεταξύ, λόγω του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την Δυτική Ελλάδα, έχει διακοπεί, εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στην διαδημοτική οδό που συνδέει την κοινότητα Περιστέρας της Αιγιάλειας με το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.
Στην Πάτρα, το μεσημέρι της Τρίτης άνοιξαν οι ουρανοί με δυνατή βροχή και χαλάζι. Δέντρα έπεσαν σε Ρίο και Ακταίο, ο δρόμος στην Ακτή Δυμαίων έγινε «ποτάμι», ενώ προβλήματα παρουσιάστηκαν και σε γειτονιές, όπως το Σαραβάλι.
Παράλληλα, έκλεισε από τις 3 το μεσημέρι η πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, σύμφωνα με το nafpaktianews.gr.
Στην Ηλεία και τον Πύργο, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και κυρίως στο παραλιακό μέτωπο προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια. Σύμφωνα με το ilialive.gr μικρός ανεμοστρόβιλος σάρωσε την περιοχή και έχει προκαλέσει ζημιές σε στέγαστρα. Στο σημείο επιχειρούν συνεργεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύργου.
Κλείσιμο
Στην Αιτωλοακαρνανία είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό, Καλλιθέας-Προυσσού, από το ύψος του 12ου χιλιομέτρου, έως την περιοχή Αραποκέφαλα, εξαίτιας της χιονόπτωσης και του παγετού.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.