«Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής, ήταν σε ΜΕΘ στο εξωτερικό και είπε την άποψή του για τα θέματα των μονάδων στην Ελλάδα» δήλωσε το πρωί της Παρασκευής η Ματίνα Παγώνη για τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ.
«Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει μπορεί, και τη στιμή που θα μετακομίσει εδώ γιατί όχι; Η υγεία δεν έχει κόμματα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει και ξέρει φυσικά να κάνει τις εισηγήσεις του και να έρθει να δουλέψει» συνέχισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.
Στην ερώτηση, δε, αν ο Τάιλερ ΜακΜπεθ θα μπορούσε να γίνει υφυπουργός Υγείας, η Ματίνα Παγώνη απάντησε «καλά, εντάξει, ωραίοι τιτλοι τους ακούμε, μας αρέσει. Όταν μπορείς να προσφέρεις δεν έχει σημασία από ποια θέση θα προσφέρεις. Δεν πρέπει να είσαι οπωσδήποτε υπουργός ή υφυπουργός».
Όπως σημείωσε για τον Τάιλερ ΜακΜπέθ «εργαζόταν στην Αμερική ως νοσηλευτής σε ΜΕΘ, τον είχα δει σε φωτογραφίες με τις ποδιές του, γιατί οι νοσηλευτές είναι σαν γιατροί στις ΗΠΑ, ήταν μια πολύ ευπρεπής εικόνα. Αν έχει εμπειρία γιατί όχι;».
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.