Πόρτα πόρτα γίνεται η αναζήτηση των πολιτών που μένουν σε σημεία που απειλούνται από τα μέτωπα της φωτιάς στη Φυλή.
Στο βίντεο φαίνονται αστυνομικοί να ρωτούν μια γυναίκα αν έχει μέσο να διαφύγει, αλλά και να βοηθούν ανθρώπους που φεύγουν με το βρέφος τους στο καροτσάκι.
Βοηθούν όμως και άλλη μία «κάτοικο» της περιοχής, μια χελώνα που μέσα στη σύγχυση βρέθηκε στη μέση του δρόμου.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.