Κλειστή αύριο η πρεσβεία των ΗΠΑ λόγω της 4ης Ιουλίου
Κλειστό θα παραμείνει και το γενικό πρoξεvείο στη Θεσσαλονίκη και όλα τα αμερικανικά δημόσια γραφεία στην Ελλάδα
Η πρεσβεία των ΗΠΑ και το προξενικό τμήμα στηv Αθήvα, το γενικό πρoξεvείο στη Θεσσαλονίκη και όλα τα αμερικανικά δημόσια γραφεία στην Ελλάδα θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη, 4 Ιουλίου, λόγω της Ημέρας Ανεξαρτησίας.
Η Ημέρα της Ανεξαρτησίας είναι η ομοσπονδιακή αργία που τιμά τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, η οποία επικυρώθηκε στις 4 Ιουλίου 1776, ιδρύοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.