Αποζημίωση ζητά, σύμφωνα με τοπικά μέσα της Λάρισας, ένας ηλικιωμένος με την αιτιολογία ότι «πατήθηκε» το χωράφι του κατά τη διάρκεια έρευνας και διάσωσης μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr πρόκειται για έναν 90χρονο ο οποίος είναι ιδιοκτήτης παρακείμενης αγροτικής έκτασης, από το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα.
Όπως φέρεται να υποστηρίζει στη μήνυσή του, κατά τη διάρκεια των προσπαθειών διάσωσης και στη συνέχεια της απομάκρυνσης των δύο τρένων, «πατήθηκε» το χωράφι του, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία.
Κατά τις ίδιες πηγές, το χρηματικό ποσό που αξιώνει ανέρχεται σε 2.000 ευρώ.
Την υποβολή μήνυσης επιβεβαίωσε ο αντιδήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Νικολάου, ο οποίος δήλωσε ότι «εμείς δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν συμπολίτη μας, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υποβάλει μήνυση. Όμως υπήρξε μία έκτακτη συνθήκη, μία τραγωδία που έπρεπε να γίνουν κάποια αυτονόητα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση ας μιλήσει η δικαιοσύνη».
Η μήνυση υποβλήθηκε κατά του ΟΣΕ με τον 90χρονο να υποστηρίζει ότι περίμενε από την καλλιέργεια σιταριού να βγάλει τέσσερις τόνους σιτάρι\
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.