Έγκλημα στο Δροσερό Ξάνθης: Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης από τον δράστη

Έγκλημα στο Δροσερό Ξάνθης: Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης από τον δράστη

Έκρυθμη η κατάσταση στον καταυλισμό των Ρομά - Φόβος για βεντέτα - Συγγενείς του θύματος απειλούν ότι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους 

Έγκλημα στο Δροσερό Ξάνθης: Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης από τον δράστη
ksanthi_apagwgi_14xronis_2xr
Την ώρα που η κατάσταση στον καταυλισμό των Ρομά στο Δροσερό Ξάνθης είναι ιδιαίτερα έκρυθμη μετά τη δολοφονία του 46χρονου, βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης από τον δράστη του φονικού, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Δείτε το βίντεο από την αρπαγή:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crcn967utmbd)


Ο 37χρονος φονιάς άρπαξε την 15χρονη εγγονή του 46χρονου θύματος ώστε να την παντρέψει με τον 17χρονο γιο του. Την ίδια στιγμή, απονομή δικαιοσύνης ζητάει η σύζυγος του 46χρονου, η οποία είδε τον 37χρονο δράστη να μπαίνει μέσα στο σπίτι της μαζί με τους δύο γιους του και τον γαμπρό του και να σκοτώνει εν ψυχρώ τον άνδρα της μπροστά στα μάτια των παιδιών της, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τέσσερις μήνες πριν το φονικό ο 37χρονος δράστης απειλούσε τον άτυχο 46χρονο πως θα τον σκοτώσει, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Θέλω την εγγονή σου για το γιο μου ή θα σε εκτελέσω. Θα πάρω τις σφαίρες και θα σε καθαρίσω». 

Οι συγγενείς του θύματος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, απειλούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία του αγαπημένου τους ανθρώπου.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crc9q0gb2m09)


Επεισόδια, πυροβολισμοί και πυρπολήσεις στη Ξάνθη

Στο μεταξύ, τεταμένο είναι το κλίμα στο Δροσερό της Ξάνθης με επεισόδια, πυροβολισμούς, ακόμη και πυρπολήσεις κατοικιών και αυτοκινήτων.

Τη Δευτέρα ένα σπίτι κάηκε ολοσχερώς, όπως και άλλα άλλα δύο παραπήγματα, ενώ την Τρίτη άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε άλλο ένα παράπηγμα και σε ένα διώροφο σπίτι που υπέστη ζημιές από τη φωτιά στο εσωτερικό του. Φωτιά έβαλαν και στα δύο πολυτελή αυτοκίνητα του 37χρονου συλληφθέντα. Τα σπίτια και τα παραπήγματα ανήκαν στον 37χρόνο και στον αδελφό του. Οι πυρπολήσεις θεωρούνται αντίποινα για την εν ψυχρώ δολοφονία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crc3vibxmdu9)


Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι μικρής ή μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια καταγράφονται σχεδόν διαρκώς μέσα στον οικισμό με ρίψεις πετρών. Ακούστηκαν μάλιστα και πυροβολισμοί.

Οι Αρχές παραμένουν σε επιφυλακή καθώς υπάρχει ο φόβος να ξεσπάσει βεντέτα μετά την άγρια δολοφονία. Την ίδια στιγμή στο TikTok κυκλοφορούν βίντεο στα οποία εκφράζονται σαφείς απειλές.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crc0f360nztt)

Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 46χρονο είχε δημοσιοποιήσει ένα βίντεο με «εντολές» προς τους συγγενείς του δολοφονημένου, προειδοποιώντας τους να μην πειράξουν την οικογένειά του μετά από το φονικό.

Δείτε βίντεο: Έγκλημα στο Δροσερό Ξάνθης: Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης από τον δράστη
Έγκλημα στο Δροσερό Ξάνθης: Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης από τον δράστη


Ειδήσεις σήμερα: 

Δημοσκόπηση GPO: Στις 4,9 μονάδες ανέβηκε η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, προβάδισμα 10,4 μονάδων για Μητσοτάκη

Hellenic Train: Κόβει δρομολόγια από το αυριανό πρόγραμμα - Ποια θα πραγματοποιηθούν

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αν το Κίεβο πάρει πυρομαχικά με απεμπλουτισμένο ουράνιο, θα χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά, λέει η Μόσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης