Έγκλημα στην Ξάνθη: Ο 45χρονος αθέτησε συμφωνία για την «πώληση» της 15χρονης εγγονής του στον γιο του 37χρονου

Έγκλημα στην Ξάνθη: Ο 45χρονος αθέτησε συμφωνία για την «πώληση» της 15χρονης εγγονής του στον γιο του 37χρονου

Η 15χρονη επρόκειτο να παντρευτεί τον 17χρονο γιο του δράστη της δολοφονίας για 6.000 ευρώ

Ξάνθη: Ο 45χρονος αθέτησε συμφωνία για την «πώληση» της 15χρονης εγγονής του στον γιο του 37χρονου
ksanthi-4
Έναν 37χρονο άντρα, τους δυο γιους του και τον γαμπρό του, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ξάνθης για την εν ψυχρώ δολοφονία, με επτά σφαίρες, ενός 45χρονου άντρα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο 37χρονος, που σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ο δράστης, μετά την πράξη του παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές. Λίγο νωρίτερα με ανάρτησή του στο Tik-Tok εξηγεί τους λόγους της πράξης του και δείχνει λεπτό προς λεπτό την προσέλευσή του στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης προκειμένου να παραδοθεί.

Η δολοφονία του 45χρονου άντρα που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Ξάνθης, όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα, σχετίζεται με ένα κοινωνικό ζήτημα που χρόνια τώρα υπάρχει στον οικισμό του Δροσερού με τους αρραβώνες μεταξύ ανηλίκων, τις οικονομικές συναλλαγές πίσω από αυτούς αλλά και την αυξημένη εγκληματικότητα στην περιοχή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το 45χρονο θύμα, που ήταν παππούς μιας 15χρονης, φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 37χρονου δράστη. Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιο του και μάλιστα μετά από σχετικό «παζάρι» για την τιμή.
Κλείσιμο

Λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δύο ανηλίκων, ο 45χρονος (παππούς) άλλαξε γνώμη και πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, αρνούμενος όμως να επιστρέψει τα 6.000 ευρώ. Ο 37χρονος δράστης, φέρεται ότι διεκδικούσε το τελευταίο διάστημα το ποσό που είχε δώσει και χθες, συνοδεία των γιων και του γαμπρού του, εισέβαλε στο σπίτι του θύματος και τον σκότωσε πυροβολώντας τον σχεδόν εξ επαφής με πυροβόλο όπλο επτά φορές.

Ο 37χρονος δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες μάλιστα είχαν κατασχέσει τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του τον Γενάρη του 2023.

Τότε, μετά από μπαράζ ένοπλων ληστειών σε σπίτια ηλικιωμένων της Ξάνθης, η ΕΛΑΣ σε μεγάλη επιχείρηση που είχε κάνει στο Δροσερό, συνέλαβε δύο άτομα, τον 37χρονο δράστη και ένα ακόμη άτομο. Στην κατοχή τους οι αστυνομικές αρχές βρήκαν όπλα, χειροβομβίδες και ναρκωτικά. Ωστόσο, οι δύο συλληφθέντες, μετά την απολογία τους είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ τους είχαν επιβληθεί μόνο περιοριστικοί όροι.Ο 37χρονος είχε ανεβάσει και τότε βίντεο στο Tik-Tok, «πανηγυρίζοντας» που είχε αφεθεί ελεύθερος.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης.




Εκδίκηση ζητούν οι συγγενείς και η οικογένεια του 45χρονου

Αναβρασμός επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης μετά την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με έναν 37χρονο άνδρα να πυροβολεί εν ψυχρώ έναν 45χρονο συγχωριανό του και στη συνέχεια να «ανεβάζει» βίντεο στο TikTok στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του, αλλά εξαπέλυε και απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».
 

Οι συγγενείς του θύματος είναι εξαγριωμένοι μετά το φονικό του 45χρονου και απειλούν με εκδίκηση. Με αναρτήσεις τους εξαπολύουν απειλητικά μηνύματα προς την οικογένεια και τις κόρες του δράστη.  «Η καρδιά σας θα καεί. Τα βίντεο θα έρθουν ένα προς ένα που θα πεθάνουν. Τη στιγμή που θα βγείτε από τη φυλακή θα ταφείτε δίπλα στις κόρες σας» αναφέρουν χαρακτηριστικά σε βίντεό τους στο TikTok.

Ο 37χρονος δράστης, ο οποίος μιλάει τούρκικα, χρησιμοποιεί τη λέξη «ρουφιάνος» για το θύμα του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο λόγος που φέρεται να τον σκότωσε ήταν ότι πίστευε πως ο 45χρονος τον είχε καταδώσει στις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης στις 26 Ιανουαρίου είχε συλληφθεί μετά από έφοδο της ασττυνομίας στο σπίτι του, στον οικισμό Δροσερού της Ξάνθης, όταν στην κατοχή του είχαν βρεθεί 4 χειροβομβίδες, όπλα και ναρκωτικά, ενώ στη συνέχεια μετά από 8 ώρες αφέθηκε ελεύθερος.

Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία στην οποία παρόντες ήταν οι δύο γιοι και ο γαμπρός του δράστη, οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία, ο 37χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε, με την κίνησή του αυτή να καταγράφεται στο ίδιο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

Αυτό που εξετάζεται από την αστυνομία είναι αν στη δολοφονία έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο 37χρονος είχε «παντρέψει» τον γιο του με τη 15χρονη εγγονή του θύματος, με το ζευγάρι να χωρίζει πρόσφατα.

Δείτε βίντεο: Ξάνθη: Ο 45χρονος αθέτησε συμφωνία για την «πώληση» της 15χρονης εγγονής του στον γιο του 37χρονου
Ξάνθη: Ο 45χρονος αθέτησε συμφωνία για την «πώληση» της 15χρονης εγγονής του στον γιο του 37χρονου


Ειδήσεις σήμερα:

Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ από τα «τιτιβίσματα» Πολάκη

Ο 36χρονος σκότωσε τον 45χρονο στην Ξάνθη επειδή τον θεώρησε «ρουφιάνο»

Survivor All Star: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και οι... πανηγυρισμοί - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης