Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 39χρονου Γιώργου Παγουρίδη ο οποίος εξαφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.
Οι εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ που είχαν ριχτεί στην μάχη για τον εντοπισμό του, κατάφεραν να τον βρουν το μεσημέρι της Παρασκευής στον Λευκό Πύργο.
Όπως ανέφερε στο protothema.gr ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, ο άντρας εντοπίστηκε να κάθεται μόνος του σε παγκάκι στην πλατεία του μνημείου και είναι καλά στην υγεία του. Στη θέα των εθελοντών ο 39χρονος ξεκίνησε να περπατάει, ωστόσο οι εθελοντές των ακολούθησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο άντρας επέστρεψε στην οικογένειά του.
Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του χάθηκαν το βράδυ της Τετάρτης όταν πήδηξε από τα κάγκελα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, που νοσηλευόταν για λίγες ημέρες. Οι έρευνες των εθελοντών του ΟΦΚΑΘ είχαν εστιάσει, μεταξύ άλλων, στην ευρύτερη περιοχή του νοσηλευτικού ιδρύματος ενώ χρησιμοποίησαν πέρα από drone και εκπαιδευμένο σκύλο διασώστη.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.