Θεσσαλονίκη: Με drone και εκπαιδευμένο σκύλο οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου - Ήθελε να αφιερωθεί στον Θεό

Θεσσαλονίκη: Με drone και εκπαιδευμένο σκύλο οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου - Ήθελε να αφιερωθεί στον Θεό

Το βράδυ της Τετάρτης πήδηξε από τα κάγκελα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, που νοσηλευόταν για λίγες ημέρες και εκ τότε τα ίχνη του αγνοούνται

received_578047877417394
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Γιώργου Παγουρίδη ο οποίος εξαφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Οι εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ που έχουν ριχτεί στην μάχη για τον εντοπισμό του, επικεντρώνουν τις έρευνές τους από το πρωί της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς εκτιμάται ότι ο 39χρονος δεν θα έχει πάει πολύ μακριά, λόγω και της χθεσινής κακοκαιρίας Άριελ.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, οι εθελοντές ψάχνουν με πεζοπόρο τμήμα, εκπαιδευμένο σκύλο διασώστη αλλά και το drone της ομάδας και ελπίζουν πως σύντομα θα εντοπίσουν τα ίχνη του Γιώργου Παγουρίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος ζούσε με στενό συγγενικό του πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Στο παρελθόν είχε πάει να μείνει για ένα διάστημα στο Άγιον Όρος, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε και εξέφρασε την πρόθεση του να αφιερωθεί στον Θεό, καθώς είναι πολύ κοντά στην εκκλησία.
received_578047877417394
received_701397874983054
 

Το βράδυ της Τετάρτης πήδηξε από τα κάγκελα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, που νοσηλευόταν για λίγες ημέρες και εκ τότε τα ίχνη του αγνοούνται. Ο 39χρονος την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρα ρούχα και είναι πολύ πιθανόν να κινείται στην ευρύτερη περιοχή.
FB_IMG_1669975408651
 

Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται από την οικογένεια να επικοινωνήσει με το Κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) ή με τους διασώστες του ΟΦΚΑΘ στο 6936806227.



Ειδήσεις σήμερα:

Πιο προσιτό το ΕΣΥ με το νέο νομοσχέδιο - Τι κερδίζουν πολίτες και γιατροί

Έρευνα για τέσσερα κακουργήματα για τον πατέρα Αντώνιο και άλλους 10

Λήγει σήμερα η προθεσμία στον πατέρα Αντώνιο να εγκαταλείψει την Κιβωτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης