Μετά το μπαράζ τουρκικών παραβιάσεωνπου έφτασαν στις 86, ακόμη μια υπέρπτηση, η τέταρτη, καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου.
Η βραδινή υπέρπτηση έγινε και πάλι από UAV πάνω από την Κανδελιούσσα.
Το UAV πέταξε, ειδικότερα, στις 21:34 στα 19.000 πόδια πάνω από την Κανδελιούσσα.
Οι 86 παραβιάσεις της 27ης Αυγούστου έγιναν απότρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη UAV που πέταξαν μεμονωμένα, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν και τρεις παραβάσεις.
Δεν υπήρξαν εμπλοκές.
Όσον αφορά στις προηγούμενες υπερπτήσεις, τα ξημερώματα, περίπου στις 02:00, προέβη σε υπέρπτηση μη επανδρωμένο τουρκικό UAV, πάνω από τα Λέβιθα και συγκεκριμένα στα19.000 πόδια.
Λίγες ώρες αργότερα, στις 09:24, καταγράφηκε και δεύτερη υπέρπτηση από UAV, πάνω από την Κανδελιούσσα στα 29.000 πόδια.
Στις 11:01, UAV πέταξε πάλι πάνω από την Κανδελιούσσα στα 19.000 πόδια.
Τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.