Ερέτρια: Προσωρινά κρατούμενος ο Γάλλος ανιματέρ για απόπειρα βιασμού τουρίστριας
Αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως το θύμα είχε συναινέσει για συνουσία
Προσωρινά κρατείται μέχρι και αύριο όπου θα μεταβεί ξανά στον ανακριτή ο Γάλλος ανιματέρ που κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού 23χρονης τουρίστριας, συμπατριώτισσας του, σε ξενοδοχείο στην Ερέτρια της Εύβοιας.
Ο ανιματέρ, σύμφωνα με το evima, νωρίτερα πήγε στον ανακριτή, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της απόπειρας βιασμού και πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών κακώσεων. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως το θύμα είχε συναινέσει για συνουσία, ωστόσο η ίδια δήλωσε πως δεν θυμάται τίποτα.
Η 23χρονη στην προσπάθεια της να ξεφύγει έπεσε από ύψος πολλών μέτρων, πρώτου ορόφου, και υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.