Μια 23χρονη Γαλλίδα τουρίστρια στην Ερέτρια έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου, στην προσπάθειά της να αποφύγει τον βιασμό της, με αποτέλεσμα να δίνει «μάχη» για τη ζωή της.
Η νεαρή κοπέλα διασκέδαζε με φίλους σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της Ερέτριας στην Εύβοια, σύμφωνα με το eviathema.gr, όταν ένας ομοεθνής της ο οποίος εργάζεται ως ανιματέρ στο εν λόγω ξενοδοχείο, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει όταν εκείνη ζαλίστηκε μετά από κατανάλωση αλκοόλ, οδηγώντας τη στο δωμάτιο όπου διέμενε εκείνος στο ίδιο ξενοδοχείο. Εκεί προσπάθησε να τη βιάσει.
Η κοπέλα έφερε σθεναρή αντίσταση σύμφωνα με τις πληροφορίες ενώ έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Εργαζόμενος του ίδιου ξενοδοχείου βρισκόταν κοντά στο δωμάτιο. Όταν άκουσε τις φωνές, έσπασε την πόρτα και μπήκε μέσα ενώ η νεαρή κοπέλα απελευθερώθηκε από τα χέρια του ανιματέρ και βγαίνοντας στο μπαλκόνι πήδηξε στο κενό ενώ βρισκόταν σε σύγχυση.
Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν η 23χρονη να τραυματιστεί ενώ άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο ανιματέρ συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί οι γαλλικές αρχές για το περιστατικό.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.