Τρεις μαθητές υποψήφιοι τωνπανελλαδικών εξετάσεωνγια την είσοδο στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας είδαν σήμερα τα γραπτά τους να μηδενίζονται.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, δύο μαθητές στα Χανιά και ένας στο Ηράκλειο έκαναν χρήση του κινητού τους τηλεφώνου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.
Όμως αμέσως έγιναν αντιληπτοί από τους επιτηρητές καθηγητές με αποτέλεσμα να λάβουν το απόλυτο μηδέν ως βαθμολογία ενώ παράλληλα αποβλήθηκαν και από την αίθουσα των εξετάσεων, όπως προβλέπει ο κανονισμός.
Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές των Γενικών Λυκείων εξετάζονταν σήμερα στα Αρχαία, τα Μαθηματικά και την Βιολογία.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι έπειτα από την αποβολή των συγκεκριμένων μαθητών συνεχίστηκε απρόσκοπτα η διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών