Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 52χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό των παιδιών της συντρόφου του

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 52χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό των παιδιών της συντρόφου του

Σοκάρουν οι περιγραφές των παιδιών και το βίντεο  πουτ είχε καταγράψει στο κινητό του το ένα από τα θύματα του 52χρονου - Δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής από τον πατέρα

agori_fovos
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 52χρονος Σύρος που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων κατά συρροή, σε μία υπόθεση, το κουβάρι της οποίας άρχισε να ξετυλίγεται χάρη στον 24χρονο ΑμΕΑ που έχοντας βιώσει την σεξουαλική κακοποίηση από τον 52χρονο επί σειρά ετών, αποφάσισε να μην επιτρέψει να συνεχιστεί αυτή η αρρωστημένη κατάσταση.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησε για "λάθος" και φέρεται να είπε πως ό,τι συνέβη, συνέβη μόνο μία φορά - με δεδομένη την ύπαρξη βίντεο - και μάλιστα χωρίς να ασκήσει βία...

Ο 24χρονος που φοιτά στο ειδικό σχολείο, ήταν εκείνος που μίλησε, ήταν εκείνος που είχε καταλάβει ότι ο 52χρονος "πείραζε" και τον μικρό του αδερφό. Ήταν εκείνος που υπέδειξε στον 14χρονο να καταγράψει στο κινητό του τις αρρωστημένες πράξεις στις οποίες τον υπέβαλε ο 52χρονος και να του το στείλει. Ήταν ο ίδιος που έκανε σχετική αναφορά και στην ψυχολόγο, η οποία κατόπιν κινήθηκε αρμοδίως.

Μάλιστα, ο 24χρονος που ζει στο ισόγειο με τον 26χρονο αδερφό του, στην κατάθεσή του ανέφερε ότι ο 50χρονος κακοποιούσε και τον ίδιο από 17 ετών, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι κακοποιούσε και το μεγαλύτερο αδερφό τους, ενώ τραγική είναι η αναφορά του πως θεωρεί ότι η μητέρα τους είχε γνώση για την κακοποίηση και των τριών...

Από την πλευρά του ο 14χρονος προσδιορίζει ότι πρώτη φορά βιάστηκε από τον 52χρονο όταν τελείωνε την 6η δημοτικού. Αναφέρει ότι ο άνδρας τον πέταξε με τη βία στο κρεβάτι κι έκτοτε τον εξανάγκαζε να υποκύπτει στις αρρωστημένες του ορέξεις σχεδόν καθημερινά, όταν έλειπε η μητέρα του από το σπίτι. Το παιδί θεωρεί, κι εκείνο όπως και ο 24χρονος αδερφός του, ότι η μητέρα τους είχε δει, ότι ήξερε τι συνέβαινε και για αυτό είχε πει στον 14χρονο να μην ανεβαίνει στο σπίτι όταν θα λείπει εκείνη από το σπίτι.

Οι περιγραφές του 14χρονου όπως και το βίντεο είναι ανατριχιαστικές. Το ανήλικο αγόρι φέρεται να ανέφερε ότι ο άνδρας του έδινε 1-2 ευρώ κάθε φορά που τον βίαζε, κι αν δεν είχε... του πετούσε 50 λεπτά. Από τις πράξεις δεν έλειπε η βία αλλά και οι απειλές ότι θα τον ρίξει από το μπαλκόνι...

Κλείσιμο
Για τον 14χρονο όλα αυτά φαίνεται πως αποτελούσαν μια "ρουτίνα", μια παγιωμένη κατάσταση, για την οποία ο ίδιος φέρεται να είπε ότι "αισθανόταν χάλια" και πως "ήθελε να μη γυρίσει στο σπίτι" ο 52χρονος.

Όσο για το ρόλο της μητέρας στην υπόθεση, θα εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας προκειμένου να διερευνηθεί ποινικά και ο ρόλος της, καθώς φαίνεται ότι είχε γνώση και δεν έκανε τίποτα για να γλιτώσει τα παιδιά της από τα αδίστακτα χέρια του 52χρονου.

Δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής από τον πατέρα

Ο πατέρας της οικογένειας – οι γονείς είναι διαζευγμένοι - θα κάνει δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής εναντίον του κατηγορουμένου και θα διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών.

Πηγή: Cretalive




Ειδήσεις σήμερα:

Βαρύ το κλίμα για Χάρι και Μέγκαν - Έφυγαν άρον άρον πριν ολοκληρωθεί το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι - Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ

Αντιμέτωπος με πρόταση μομφής ο Μπόρις Τζόνσον - Σήμερα η ψηφοφορια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης