Βίντεο - ντοκουμέντο με το bullying στον εξαφανισμένο Θύμιο έξω από το σπίτι του στον Πύργο

Βίντεο - ντοκουμέντο με το bullying στον εξαφανισμένο Θύμιο έξω από το σπίτι του στον Πύργο

Ομάδα ατόμων με αυτοκίνητα και μηχανές περνούν  από το σπίτι του 39χρονου και ρίχνουν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά

thimios-pyrgos-arthro
Βίντεο που καταγράφει το άγριο bullying που δεχόταν ο Θύμιος Μπουγάς στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο Ηλείας, αποκάλυψε χθες η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ».

Στο βίντεο  παρέα τραμπούκων με αυτοκίνητα και μηχανές περνούν  από το σπίτι του 39χρονου και ρίχνουν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει από αυτό.

Όταν μετά από ώρα ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι για να τους κάνει κακό.

Ο Θύμιος Μπουγάς μετά από το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.


Κλείσιμο

Από την Τετάρτη 4 Μαΐου, μέχρι και σήμερα τα ίχνη του έχουν χαθεί και παρά τις έρευνες ακόμα και κλιμακίου της ΕΜΑΚ που έφτασε στην περιοχή παραμένει αγνοούμενος.

Για τον Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert. Ο 39χρονος μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά.

Ο Θύμιος, όπως τον φωνάζουν όσοι τον γνωρίζουν, φορά χειρουργική μάσκα, αλλά όχι λόγω κορωνοϊού, αλλά για να κρύψει το παραμορφωμένο πρόσωπό του μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε το 2008.


Ειδήσεις σήμερα:

Βουτιά θανάτου στη Μαγιόρκα: Τουρίστας πήδηξε από ύψος 25 μέτρων και σκοτώθηκε - Τον τραβούσε βίντεο η σύντροφός του

Ολοκληρώνεται το παζλ της δολοφονίας της Τζωρτζίνας - Οι μαρτυρίες που «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου

Μύκονος: Καταγγελία για απειλές από την Αμερικανίδα τουρίστρια που πλήρωσε €600 για καβουροπόδαρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης