Πύργος: Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του 39χρονου Θύμιου

Πύργος: Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του 39χρονου Θύμιου

Είχε ζητήσει από την αστυνομία να τον προστατεύσει από τα απανωτά περιστατικά τραμπουκισμού - Αντέδρασε στις επιθέσεις και καταγράφηκε να κυνηγά κόσμο με τσεκούρι - Αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη

pyrgos_xr
Silver Alert σήμανε το πρωί της Πέμπτης, για την εξαφάνιση του Θύμιου, του 39χρονου, από τον Πύργο με την κινητοποίηση για την εύρεσή του να είναι μεγάλη.

Μέχρι στιγμής, η Αστυνομία δεν έχει εντοπίσει τα ίχνη του 39χρονου που αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη, όταν και εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο Α.Τ. Πύργου, προκειμένου να ζητήσει προστασία από τους ανθρώπους που του έκαναν την ζωή «κόλαση» – όπως αποδείχθηκε – για ένα στόρι στο Instagram. Ο 39χρονος, φοράει χειρουργική μάσκα, μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά.
SILVER
 

«Στημένο» σκηνικό για ένα story…

Οι λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γρήγορα έκανε τον γύρο της Ελλάδας, στοχοποιώντας τον Θύμιο και όχι τους πραγματικούς «ενόχους» είναι κάνουν λόγο για ένα εξαρχής στημένο σκηνικό για λόγους δημοσιότητας το οποίο στην συνέχεια συνοδεύτηκε από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία. Οι Αρχές μετά την καταγγελία, έκαναν επιτόπια έρευνα στο σημείο και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε καμία επίθεση παρά μόνο αναστάτωση της τοπικής κοινωνίας χωρίς όπως αποδείχτηκε ιδιαίτερο λόγο…

«Προστατέψτε με…»

Την επόμενη μέρα του περιστατικού, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο τα βίντεο και τα δημοσιεύματα, ο 40χρονος άνδρας μετέβη στο Τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό και εμφανίστηκε ξανά στις 4 Μαΐου μετά τα δημοσιεύματα και τα βίντεο, ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον προστατεύσουν γιατί όπως τους τόνισε καθημερινά γινόταν αποδέκτης τέτοιων συμπεριφορών, με την διαφορά ότι τώρα το έστησαν για το Instagram, αναστατώνοντας την τοπική κοινωνία και κινητοποιώντας τις Αρχές. Από την επόμενη, τα ίχνη του χάθηκαν.

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Θύμιο

Την θλιβερή ιστορία του αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα «Πατρίς» επισημαίνοντας ότι χρειάζεται βοήθεια. Στις προειδοποιήσεις που ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα για τον μυστηριώδη άνδρα που φέρεται να τρομοκρατεί παιδιά τα βράδια, αναφερόταν ότι είναι παραμορφωμένος και περιγραφόταν σαν τον Φρέντι Κρούγκερ από την ταινία τρόμου «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες»!

Ο Θύμιος, ένας 40χρονος που έχει περάσει τα πάνδεινα, έπεσε θύμα τροχαίου το 2008 ενώ εργαζόταν στην Τρίπολη, με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το μισό του πρόσωπο και να διαλυθεί η άνω γνάθος. Από τότε τρώει και μιλά με μηχανική υποστήριξη. Η κατάστασή του είχε αποτέλεσμα να χάσει, όχι μόνο την εργασία αλλά και τους φίλους κι έτσι εγκαταστάθηκε στον Πύργο όπου ζει με ένα πενιχρό επίδομα, με το οποίο πληρώνει ίσα-ίσα το ενοίκιό του.

Ωστόσο, η εικόνα του έχει δώσει αφορμή σε κάποιους ανεγκέφαλους νεαρούς, ακόμη και ανήλικους, να τον κοροϊδεύουν και να πετούν πέτρες στο σπίτι του. Το άγριο bullying τον έβγαλε πρόσφατα εκτός εαυτού και προσπάθησε να φοβίσει κάποιους νεαρούς που τον πείραζαν μέσα στη νύχτα, όπως έχει καταγραφεί σε βίντεο. Τα ίχνη του 40χρονου χάθηκαν από τότε που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο.

Πύργος: Άνδρας με τσεκούρι

Ο μοναχικός Θύμιος είχε γίνει παλαιότερα θέμα ρεπορτάζ από την τηλεόραση ΟΡΤ, στην οποία είχε δηλώσει: «Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει».

Κλείσιμο
ΝΕΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΝΕΙΡΑ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Στη Γερμανία ενέκριναν νομοσχέδιο που επιτρέπει την επίταξη ή απαλλοτρίωση ενεργειακών υποδομών και εταιρειών

Τι σκότωσε την Κατερίνα και τον Μάριο στη Θεσσαλονίκη - Ερευνούν οι ιατροδικαστές του ΑΠΘ

Στην Αττική τα τρία κρούσματα πιθανής ηπατίτιδας - Τα δύο παιδάκια χρειάστηκαν νοσηλεία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης