Τραγωδία εξελίχθηκε τα ξημερώματα στην Μπούκα της Καλαμάτας, όπου ένα βρέφοςπέθανε λίγο μετά τη γέννησή του μέσα σε τροχόσπιτο.
Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, ένα ζευγάρι Ολλανδών, μια 30χρονη και ένας 42χρονος, που βρίσκονταν στην Μπούκα με το τροχόσπιτό τους ζήτησαν βοήθεια μέσω του Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης 112, καθώς η γυναίκα γεννούσε.
Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒκαι αστυνομικοί, όμως δυστυχώς το βρέφος δεν είχε σφυγμό. Η 30χρονη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ ο 42χρονος κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, καθώς διεξάγεται έρευνα για τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού.
Πάντως σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις φαίνεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.