Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στον Σχίνο Λουτρακίου, μετά την έντονη βροχόπτωσηπου σημειώθηκε, αν και η διάρκειά της ήταν μικρή.
Όπως δείχνει και βίντεο του korinthostv.gr, ορμητικός χείμαρρος κατέβηκε από το βουνό και έκοψε στα δύο τον δρόμο Σχίνος – Αλεποχώρι στην περιοχή του Αγίου Βλασίου ενώ παραλίγο να παρασύρει οδηγό.
Ο δρόμος παραμένει κλειστός, ενώ ήδη έχουν καταφθάσει μηχανήματα του δήμου Λουτρακίου για τον καθαρισμό και διάνοιξή του.
Τον περασμένο Μάιο, ο Σχίνος δοκιμάστηκε από τη φονική πυρκαγιά, που άφησε στο πέρασμά της χιλιάδες στρέμματα καμένης γης.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.