Προκόπης Παυλόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»
Απολύτως ικανοποιητικά κρίθηκαν τα αποτελέσματα σειρά εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Είχε εισαχθεί προληπτικά χθες, έπειτα από τη διάγνωση ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό
Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου εισήχθη χθες προληπτικά έλαβε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος έχει διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος επιστρέφει στην οικία του, μετά το πέρας σειράς προληπτικών εξετάσεων τα αποτελέσματα των οποίων υπήρξαν απολύτως ικανοποιητικά.
Η ανακοίνωση του Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» αναφέρει:
«Σήμερα 07/11/2021 και ώρα 13:30 εξήλθε από το Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος εισήχθη χθες 06/11/2021 για προληπτικούς λόγους.
Ο πρώην ΠτΔ υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι μπορεί να εξέλθει από το Νοσοκομείο και να παραμείνει στο σπίτι του. Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου είναι πολύ καλή».
Στη χθεσινή ανακοίνωση του νοσοκομείου τονιζόταν μεταξύ άλλων ότι «ο πρώην ΠτΔ είναι εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και κρίθηκε (από τον θεράποντα ιατρό του) προληπτικά η ολιγοήμερη παρακολούθηση σε Νοσοκομειακό περιβάλλον, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.