Κι άλλη απάτη με «μαϊμού» τροχαίο στον Έβρο

Κι άλλη απάτη με «μαϊμού» τροχαίο στον Έβρο

Η γυναίκα πείστηκε να δώσει τους κωδικούς με αποτέλεσμα ο απατεώνας να μεταφέρει από τον τραπεζικό της λογαριασμό συνολικά 1.580 ευρώ!

ilikiomeni
Ένα βήμα πιο μακριά προχώρησε την απάτη με τα «μαϊμού» τροχαία δυστυχήματα ένας άγνωστος απατεώνας καθώς, εκτός από την τηλεφωνική επικοινωνία του με μια γυναίκα από περιοχή του Έβρου την οποία ενημέρωσε ότι τάχα η κόρη της είχε εμπλακεί, χρησιμοποίησε και... SMS!

Ο άγνωστος προς το παρόν δράστης βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με την ταραγμένη μητέρα από την περασμένη Τρίτη ως την Πέμπτη, πότε τηλεφωνικώς και πότε στέλνοντάς της μηνύματα μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής κινητού στα οποία παρίστανε την κόρη της που δήθεν χρειαζόταν άμεσα χρήματα και της ζητούσε τα κωδικά στοιχεία του τραπεζικού της λογαριασμού!

Η γυναίκα πείστηκε, τελικά, να δώσει τους κωδικούς με αποτέλεσμα ο απατεώνας να μεταφέρει από τον τραπεζικό της λογαριασμό συνολικά 1.580 ευρώ! Όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε εξαπατηθεί, ενημέρωσε την Ασφάλεια Ορεστιάδας και οι έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα:

Hellbound: Νέα κορεάτικη σειρά - Θα ξεπεράσει το Squid Game;


Τα Καλλιστεία πωλήθηκαν και επιστρέφουν


Νίκος Ψαρράς: Ο κόσμος δεν είχε να φάει φακή και η τηλεόραση έδειχνε συνταγές για... πάπια Πεκίνου, δηλώνει στο Gala
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης