Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η Λίτσα Βλαστού - Ήταν το «βαθύ λαρύγγι» της Greek Mafia

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η Λίτσα Βλαστού - Ήταν το «βαθύ λαρύγγι» της Greek Mafia

Την έρευνα για τον θάνατο της  ανέλαβε το τμήμα Ανθρωποκτονιών στη Θεσσαλονίκη - Ποια ήταν και γιατί είχε τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων

arthroo
Την τελευταία της πνοή άφησε η Λίτσα Βλαστού, ξαδέρφη του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού. Η 51χρονη τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων από την Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα διέμενε σε διαμέρισμα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη. Το πρωί της Πέμπτης ενημέρωσε τον σύνδεσμό της ότι αισθάνεται πόνους στο πόδι. Η Λίτσα Βλαστού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και ενώ υποβαλλόταν σε αξονική υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Οι γιατροί την επανέφεραν και τη μετέφεραν στην εντατική. Ωστόσο εκεί υπέστη και δεύτερη ανακοπή και λίγο αργότερα κατέληξε. Άνδρες  του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ερεύνησαν το σπίτι της 51χρονης αλλά δεν εντόπισε κάτι ύποπτο που θα συνδέεται με τον ξαφνικό θάνατο. Μάλιστα από την αστυνομία έχει ζητηθεί να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις για να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο οποιαδήποτε ενέργειας.

Υπενθυμίζεται πως η Λίτσα Βλαστού ήταν η σημαντικότερη μάρτυρας που είχε η Αστυνομία στην μεγάλη υπόθεση της «Greek Mafia». Με τις καταθέσεις της έγινε γνωστή ως το «βαθύ λαρύγγι» και βοήθησε στο ξήλωμα της εγκληματικής οργάνωσης από την ΕΛ.ΑΣ.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέος δακτύλιος από 25 Οκτωβρίου - Καραμανλής: Τέρμα οι χιλιάδες εξαιρέσεις, κομμένα όλα τα «παραθυράκια»

Έρχονται βροχές και καταιγίδες στην Αττική - Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Αθηνά»

Μέσα στο επόμενο τρίμηνο η απόφαση του ΣτΕ για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης