Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον προαστιακό σταθμό της Παλλήνης, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος το βράδυ του Σαββάτου όταν ένα Ι.Χ αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και έπεσε στη στάση λεωφορείου που βρίσκεται έξω από τον προαστιακό σταθμό.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες υπάρχει ένας νεκρός άνδρας 30 ετών και πέντε τραυματίες οι οποίες μεταφέρθηκαν στο Γεννηματάς.
Επιχείρησαν έξι ασθενοφόρα και κινητή μονάδα με γιατρό του ΕΚΑΒ, τα οποία έφτασαν στο σημείο σε 5 λεπτά.
Κλείσιμο
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο νεαροί.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του ατυχήματος.
Άμεσα στο σημείο έφτασαν 6 ασθενοφόρα, 3 οχήματα της Πυροσβεστικής όπως και αρκετά περιπολικά και άνδρες της Αστυνομίας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.