Βόλος: Απάτες από «μαϊμού» εκπρόσωπο κατασκευαστικών εταιρειών

Βόλος: Απάτες από «μαϊμού» εκπρόσωπο κατασκευαστικών εταιρειών

Έταζε δουλειά σε ηλεκτρολόγους, ζητώντας μίζα για να τους εξασφαλίσει ότι θα εργαστούν σε μεγάλα έργα στη Μυκονο και τη Σαντορίνη

Volos-apatewnas
Τον πολιτικό μηχανικό που τάχα εκπροσωπούσε κατασκευαστικές εταιρείες οι οποίες αναλάμβαναν άμεσα μεγάλα έργα τη Μύκονο και τη Σαντορίνη παρίστανε ένας 68χρονος από τη Λάρισα και έταζε δουλειά σε ηλεκτρολόγους του Βόλου, ζητώντας μίζα για να τους εξασφαλίσει ότι θα εργαστούν σε αυτά!

Ο δράστης, που είχε παλιότερα εταιρεία με χωματουργικά η οποία είναι πλέον ανενεργή, είχε βγάλει πλαστή σφραγίδα για να εξαπατά τα θύματά του. Όμως, ένας 50χρονος ηλεκτρολόγος τον έπεισε να του παραδώσει 700 ευρώ ως εγγύηση, υποψιάστηκε ότι επρόκειτο για απάτη και έκανε καταγγελία στην Ασφάλεια. Τα χαρτονομίσματα προσημειώθηκαν και, όταν πήγε στο ραντεβού με τον 68χρονο και του τα παρέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Πάνω στον απατεώνα, βρέθηκαν και άλλα 385 ευρώ, ένα μπλοκ αποδείξεων, δύο χειρόγραφες σημειώσεις με ονόματα, η πλαστή σφραγίδα και δύο ντοσιέ. Από την έρευνα στα ευρήματα, προέκυψε ότι στις 21 Απριλίου είχε εισπράξει 385 ευρώ από έναν Βολιώτης επαγγελματία, στις 8 Ιουνίου 780 ευρώ από άλλον ένα στη Λάρισα, ενώ αποπειράθηκε να εξαπατήσει έναν ακόμη στον Βόλο αλλά δεν πρόλαβε!

Η έρευνα της Ασφάλειας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν έχουν πέσει και άλλοι επαγγελματίες θύματα του ηλικιωμένου απατεώνα, ο οποίος οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με την κατηγορία της απάτης κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα.






Ειδήσεις σήμερα 

Γλυκά Νερά – Η υποκρισία του πιλότου στην κηδεία της Καρολάιν: «Το μωρό μας δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη μανούλα είχε...»

Όνειρο... απατηλό η αιώνια νεότητα και η αθανασία, λένε επιστήμονες

Κιμ Καρντάσιαν: Χρωστάω μια συγγνώμη στον πρώην σύζυγό μου Κρις Χάμφρις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης