Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά κλοπές καταλυτών από αυτοκίνητα συγκεκριμένης μάρκας, σε περιοχές της δυτικής Αττικής.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν της πρωινές ώρες της Τετάρτης 21 Απριλίου στο Ίλιον, δύο ημεδαποί μέλη της εγκληματικής ομάδας, ενώ ταυτοποιήθηκαν ακόμα δύο ημεδαποί συνεργοί τους.
Πιο αναλυτικά, οι συλληφθέντες, τη στιγμή που προσπαθούσαν να αφαιρέσουν καταλύτη αυτοκινήτου από την περιοχή των Αχαρνών, εντοπίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του, σε βάρος του οποίου άσκησαν σωματική βία για να διαφύγουν. Άμεσα περιπολούντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πραγματοποίησαν έρευνες και κατάφεραν να τους εντοπίσουν στο Ίλιον και να τους συλλάβουν.
Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών που ακολούθησε και τη συνδυαστική μελέτη και ανάλυση των διαθέσιμων στοιχείων, εξιχνιάστηκαν 23 περιπτώσεις κλοπών καταλυτών αυτοκινήτων σε Αχαρνές και Ελευσίνα.
Κλείσιμο
Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (κατσαβίδια, φακοί, γάντια, καλέμι, πένσες, γρύλος κ.λπ.) και 2 τροχοί κοπής, 3 κινητά τηλέφωνα και tablet, ανταλλακτικά από αυτοκίνητα (φανάρια, διακόπτες, γρίλιες κ.λπ.).
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για ομοειδή αδικήματα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.