Ζούλιας για Κούγια: Μας έχει τελείως γραμμένους

Ζούλιας για Κούγια: Μας έχει τελείως γραμμένους

Σε οργισμένη ανάρτησή του στο Instagram έγραψε, νωρίτερα, μεταξύ άλλων: «Κύριε Κούγια μαζευτείτε κάπως»

zoulias_gala2
Ο Βασίλης Ζούλιας δεν έκρυψε την οργή του για τις δηλώσεις του ποικινολόγου Αλέξη Κούγια περί επαγγελματιών ομοφυλοφύλων.

Σε οργισμένη ανάρτησή του στο Instagram έγραψε μεταξύ άλλων: «Κύριε Κούγια μαζευτείτε κάπως. Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, υπάρχουν επαγγελματίες ηλίθιοι σαν κι εσάς».

Σήμερα, ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και σχολίασε τις δηλώσεις του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Αυτός ο εξαίρετος δικηγόρος νομίζω ότι θα πρέπει να σταματήσει πλέον να κακοποιεί την ελληνική γλώσσα που γνωρίζει τόσο καλά. Μετά από 50 χρόνια δικηγορίας ελληνικά ξέρει» είπε ο Βασίλης Ζούλιας.

Σχετικά με την ανάρτησή του στην οποία χαρακτηρίζει τον Αλέξη Κούγια ως «ηλίθιο» ανέφερε ότι «δεν φοβήθηκα και δεν φοβάμαι για τίποτα στη ζωή μου καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται». 

«Τα μυστικά μιας κοινωνίας μπορεί να σκοτώσουν την κοινωνία. Χαίρομαι που βγαίνουν και καταθέτουν κάποιοι άνθρωποι όπως ο Μοθωναίος και ο Ξιάρχος, για να σπάσουν τα ταμπού. Μόνο τα μυστικά μας μπορεί να μας σκοτώσουν σαν κοινωνία, η αλήθεια ποτέ», πρόσθεσε ο Βασίλης Ζούλιας.

«Πιστεύω ακράδαντα στην ελληνική δικαιοσύνη αλλά θα πρέπει να κάνει κάτι για αυτά που λέει ο κ. Κούγιας. Είναι απαράδεκτο εν έτει 2021 σε ένα μεγάλο κανάλι σε prime time να βλέπεις συνέντευξη με έναν από τους πιο σοβαρούς δημοσιογράφους να λέγεται κάτι τέτοιο από έναν εξαίρετο δικηγόρο να μην υπάρχει κάποια ερώτηση» τόνισε.

«Δεν υπάρχει όρος επαγγελματίας ομοφυλόφιλοι, αυτό έπρεπε να του πει εκείνη την ώρα. Υπάρχουν επαγγελματίες συνοδοί, οι οποίοι αν είναι ανήλικοι θα είχαν συνοδεία. Δεν έχω να πω κάτι άλλο» είπε ο Βασίλης Ζούλιας.

«Ο κ. Κούγιας μας έχει τελείως γραμμένους Έχει ζητήσει από κάποιους συγγνώμη; Ο κ. Κούγιας μας έχει τελείως γραμμένους, μας το έχει δηλώσει. Έτσι γουστάρει είναι ο μεγαλύτερος μάγκας. Εγώ την έννοια του μάγκα την είχα αλλιώς».

Κλείσιμο
«Γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα, δεν του ξέφυγε αυτό που είπε. Για όνομα του θεού, δεν είμαστε βλάκες, πόσο πάτο θα πιάσουμε επιτέλους», κατέληξε ο Βασίλης Ζούλιας.

Ειδήσεις σήμερα 

Στα 1.784 τα νέα κρούσματα - 367 οι διασωληνωμένοι, 39 θάνατοι 

Βουλή- Μητσοτάκης: Απαντά με μέτρα για το #metoo στην επιχείρηση λάσπης 

Lady Gaga: Δίνει 500.000 δολάρια αμοιβή για τα δύο κλεμμένα γαλλικά bulldogs της 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης