Εφιαλτικές ώρες στα χέρια τεσσάρων γιγαντόσωμων κουκουλοφόρων ληστών έζησε οικογένεια στο Χαλάνδρι.
Το κουαρτέτο, εισέβαλε στην οικία της οδου Φιλικής Εταιρείας λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας αφού έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα. Στη συνέχεια μπούκαραν μέσα, ανέβηκαν στον 1ο όροφο όπου βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια όπου κοιμόντουσαν η 70χρονη ιδιοκτήτρια, ο σύζυγος και η κόρη τους και αφού κατέβασαν την ηλικιωμένη στο ισόγειο της ζητούσαν να τους δώσει επίμονα χρήματα και κοσμήματα για να μην της κάνουν κακό.
Μάλιστα για να την πιέσουν, ανέβηκαν στο υπνοδωμάτιο όπου κοιμόταν η κόρη της και την έσυραν απο τα μαλλιά στο ισόγειο.
Η γυναίκα τους υπέδειξε μια τσάντα που περιείχε 8.000 ευρώ ενώ τους έδωσε και κοσμήματα.
Όμως οι θηριώδεις ληστές με τις κουκούλες ήθελαν και άλλα. Τότε η 70χρονη τους ειπε οτι στο υπόγειο του σπιτιού υπάρχει χρηματοκιβώτιο όμως έχει χάσει τα κλειδιά. Οι δράστες, το ξηλωσαν και φεύγοντας το πήραν μαζί τους.
Ωστόσο όπως κατέθεσε η γυναίκα ήταν άτυχοι καθώς το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όση ώρα οι κουκουλοφόροι με τις βαριοπούλες αλώνιζαν και έκαναν πλιάτσικο στο σπίτι, ο σύζυγος που κοιμόταν στο τρίτο υπνοδωματιο, δεν κατάλαβε το παραμικρό.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή