Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Φοβάμαι πως θα χάσω το σπίτι μου - Δεν είναι πλούσιος ο Μίκης»

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Φοβάμαι πως θα χάσω το σπίτι μου - Δεν είναι πλούσιος ο Μίκης»

Για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, λόγω του lockdown, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό η κόρη του μεγάλου μουσικού

margarita10
Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα η ανάρτηση της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτας που ζητά βοήθεια από τον κόσμο γιατί όπως αναφέρει, της έχουν κόψει το ρεύμα και δεν έχει χρήματα να αγοράσει ούτε φαγητό!

Το protothema.gr απευθύνθηκε στη ΔΕΗ για την υπόθεση της ηλεκτροδότησης του σπιιτού της κυρίας Θεοδωράκη και έλαβε την απάντηση ότι το ρεύμα έχει επανασυνδεθεί από χθες το πρωί «για κοινωνικούς λόγους».

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μίλησε στο Ράδιο Κρήτη, εξηγώντας ότι το lockdown, εξαιτίας του οποίου έχει να δουλέψει έναν χρόνο, έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στον χώρο του πολιτισμού, στον οποίο δραστηριοποιείται και η ίδια, και η στάση της Πολιτείας, που δεν στηρίζει, όπως είπε, τους καλλιτέχνες, την έχουν φέρει σε ένα απίστευτο αδιέξοδο.



«Μη νομίζετε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης είναι πλούσιος. Από το 2017 δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα τα οποία εισέπραττε», δήλωσε η κόρη του μεγάλου δημιουργού.

Κλείσιμο
Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη είπε ότι αυτή τη στιγμή ζει με τη βοήθεια φίλων και φοβάται ότι θα χάσει το σπίτι της. Η μεγάλη αγωνία της είναι τι θα γίνουν οι 35 γάτες και τα 22 σκυλιά, τα οποία έχει μαζέψει και δεν μπορεί πλέον να φροντίσει.

Αρχικά, η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη είχε αποκαλύψει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με μια ανάρτηση στο Facebook:

«ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΤΩΝ 62. Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ. Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, δεν έχω ψυγείο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω! Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να στείλω το μήνυμα! Επίσης δεν έχω να φάω! Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια! Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ... Τίποτα απολύτως τίποτα! Ζητάμε κάποια βοήθεια! Σας ευχαριστούμε πολύ! Δεν έχω κινητό. Μιας φίλης, 6943-_____ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! HELP!!!!!».



Ειδήσεις σήμερα

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εξηγεί για πρώτη φορά γιατί χάρισε από 1 εκατ. δολάρια σε 14 φίλους του και πώς το έκανε!

Πολιτικός στη Σρι Λάνκα δάγκωσε ωμό ψάρι on camera για να δείξει ότι είναι ασφαλές - Δείτε βίντεο

Κως: Συνελήφθη ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου για διακίνηση παράνομων μεταναστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης