Έναν ακόμη νεκρό από τον κορωνοϊόθρηνεί η χώρα μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε γυναίκα 94 ετών που νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα, στο νοσοκομείο «Αττικόν».
Κατά την ενημέρωση της Δευτέρας για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 8 νέους θανάτους και 417 συνολικά. Επίσης από τα 303 νέα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν χθες, τα 168 εντοπίζονται στην Αττική. Ειδήσεις σήμερα:
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.