Σε συνολικά 51 προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν το βράδυ της Τετάρτης μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Τα επεισόδια ακολούθησαν πορεία αντιεξουσιαστών οι οποίοι έγραψαν συνθήματα στον Λευκό Πύργο και στο Βασιλικό Θέατρο.
Άμεση ήταν η παρέμβαση των αστυνομικών με αποτέλεσμα να προκληθεί μικροσυμπλοκή μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ οι αντιεξουσιαστές κρατούσαν ρόπαλα και ξύλα και φορούσαν κράνη.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων κατά πληροφορίες τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και δύο διαδηλωτές.
Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να γίνει γνωστό αν κάποιες -και πόσες- προσαγωγές θα μετατραπούν σε συλλήψεις.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.