Πυροβόλησαν ανήλικο μετανάστη στο λιμάνι της Καβάλας!

Πυροβόλησαν ανήλικο μετανάστη στο λιμάνι της Καβάλας!

Ο νεαρός αλλοδαπός δέχθηκε τα πυρά κυνηγετικής καραμπίνας στην πλάτη και στα πόδια και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος - Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας - Έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη

astynomia1
Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές υπηρεσίες της Καβάλας μετά την δολοφονική απόπειρα που έγινε το βράδυ της Δευτέρας κοντά στο εμπορικό λιμάνι «Φίλιππος Β’», με στόχο έναν ανήλικο Αφγανό την ώρα που περπατούσε ανυποψίαστος.

Ο νεαρός αλλοδαπός δέχθηκε τα πυρά κυνηγετικής καραμπίνας στην πλάτη και στα πόδια και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ ένας συνομήλικος ομοεθνής του που βρισκόταν μαζί του δεν τραυματίστηκε. Το θύμα παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας όπου του αφαιρέθηκαν τα σκάγια.

Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι έσπευσαν άμεσα για να του πάρουν κατάθεση, ο ανήλικος μετανάστης ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε εναντίον του ο συνοδηγός ενός διερχόμενου οχήματος, το οποίο εξαφανίστηκε αναπτύσσοντας ταχύτητα. Οι δυο νεαροί περιέγραψαν το όχημα και οι αστυνομικοί το αναζητούν, ενώ ερευνούν προς κάθε κατεύθυνση για να εξιχνιάσουν την περίεργη επίθεση.

Ειδήσεις σήμερα

Σήμα κινδύνου από Τσιόδρα: Κάθε κρούσμα δίνει άλλο ένα - Τι μάθαμε για τα φάρμακα

Κορωνοϊός: 121 νέα κρούσματα - 47 στη Θεσσαλονίκη και 26 στην Αττική - Δείτε τη γεωγραφική κατανομή

Live oι ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά: Ωράριο σε κέντρα διασκέδασης αν και όπου χρειαστεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης