Χαλκίδα: Ο σκύλος βρήκε ναρκωτικά και λαθραία καπνικά είδη

Χαλκίδα: Ο σκύλος βρήκε ναρκωτικά και λαθραία καπνικά είδη

Συνελήφθησαν δύο άτομα - Αναζητείται ο συνεργός τους

Xalkida-narkwtika-kapnos
Μπόλικη δουλειά είχε ο σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών της Ασφαλείας που ανέλαβε να ερευνήσει το σπίτι μιας οικογένειας Ελλήνων σε περιοχή της Χαλκίδας, καθώς έφερε στο φως ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, ναρκωτικά χάπια, χασισόδεντρα, ακόμη και λαθραία καπνικά είδη!

Το εκπαιδευμένο τετράποδο ανακάλυψε επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 38,7 γραμμαρίων, έξι συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 10,8 γραμμαρίων, εννέα χάπια φαρμακευτικού σκευάσματος για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, δυο συσκευασίες αδασμολόγητου καπνού βάρους 100 γραμμαρίων και 11 λαθραία πακέτα τσιγάρων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας, ένα μαχαίρι μήκους 29 εκατοστών και 740 ευρώ.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο από τα μέλη της οικογένειας που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και κατηγορούνται για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ αναζητείται ένα ακόμη.

Μία σύλληψη για ναρκωτικά και στο Ρέθυμνο

Με δέμα που της έστειλαν ταχυδρομικώς παρέλαβε τρία κιλά λαθραίου καπνού μια 44χρονη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Μυλοποτάμου στο ταχυδρομείο, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση του αποστολέα του δέματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Κιλκίς: Μετέφερε 55 κιλά κάνναβης που πέρασαν από τα Σκόπια

Καταδίωξη αλά Χόλιγουντ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Εμπρηστική επίθεση στο πάρκινγκ της Τροχαίας Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης