Κιλκίς: Μετέφερε 55 κιλά κάνναβης που πέρασαν από τα Σκόπια

Κιλκίς: Μετέφερε 55 κιλά κάνναβης που πέρασαν από τα Σκόπια

Η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος

Kilkis-xasis
Νέο δρομολόγιο εγκαινίασαν τα κυκλώματα εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης στο εσωτερικό της ελληνικής επικρατείας, περνώντας τα παράνομα φορτία τους από μη νομοθετημένα σημεία της συνοριογραμμής με τα Σκόπια και μεταφέροντάς τα σε περιοχή του Κιλκίς.

Ένα τέτοιο φορτίο με 51 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 55 κιλών και 126 γραμμαρίων που είχαν εισαχθεί νωρίτερα από μέλη οργανωμένου δικτύου εισαγωγής ναρκωτικών, παρέλαβε ένας αλλοδαπός συνεργός του κυκλώματος τον οποίο εντόπισαν το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ τα μεταφόρτωνε στο όχημά του μέσα σε τρεις σάκους.

Ο αλλοδαπός ήταν ο τελικός παραλήπτης του φορτίου και θα αναλάμβανε την διακίνηση του χασίς. Μάλιστα, στο σπίτι όπου διέμενε βρέθηκε ένας ηλεκτρονικός φάρος που έμοιαζε με αυτούς των περιπολικών και κατασχέθηκε, όπως και το όχημα που χρησιμοποιούσε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος.

Ειδήσεις σήμερα: 

Καταδίωξη αλά Χόλιγουντ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Εμπρηστική επίθεση στο πάρκινγκ της Τροχαίας Αττικής

Δραματικό βίντεο: Οι πυροσβέστες σώζουν 21χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο στα Διαβατά - «Δεν φεύγουμε αν δεν σε βγάλουμε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης