Κορωνοϊός - Έλληνας που ζει στην Αμερική και βγήκε από την Εντατική μιλά στο protothema.gr

Κορωνοϊός - Έλληνας που ζει στην Αμερική και βγήκε από την Εντατική μιλά στο protothema.gr

Ο Θεοτόκης Γκούσης διατηρεί ελληνικό εστιατόριο στην Αμερική - Λίγο καιρό προτού νοσήσει μαγείρευε και προσέφερε φαγητό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής κατά του κορωνοϊού - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που εξασφάλισε το protothema.gr

gkousis__3_
Διαγνώστηκε με κορωνοϊό ενώ υπέφερε από έντονη δύσπνοια και υψηλό πυρετό. Στη συνέχεια χρειάστηκε να διασωληνωθεί και ύστερα από 13 ημέρες στο νοσοκομείο επέστρεψε στο σπίτι κοντά στους δικούς του ανθρώπους οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα, αγκαλιές και φιλιά.

GKOUSIS


Ο Θεοτόκης Γκούσης, ο οποίος ζει στην Αμερική, μιλά στο protothema.gr για την περιπέτεια που έζησε, ενώ εξηγεί πώς κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη με τον φονικό ιό.

Όπως εξομολογείται, έχασε 13 κιλά μέσα στο νοσοκομείο, φοβήθηκε για τη ζωή του και παρακαλούσε τον Θεό να βγει ζωντανός από το νοσοκομείο.

gkousis__1_
gkousis__2_
Κλείσιμο


«Έδωσα μεγάλο αγώνα για να επιζήσω. Αναρωτιόμουν αν θα βγω ποτέ από το νοσοκομείο ζωντανός, ήμουν πολύ καταβεβλημένος και στενοχωρημένος. Μου έλειπε η οικογένειά μου και ένιωθα μόνος. Παρακαλούσα το Θεό να ξαναγυρίσω κοντά τους και να συνεχίσω τη ζωή μου. Όταν με πήγαν οι δικοί μου στο νοσοκομείο, την ίδια ημέρα κιόλας με διασωλήνωσαν γιατί ήταν πολύ χαμηλό το οξυγόνο μου. Οι γιατροί, στη συνέχεια προσπάθησαν να με ξυπνήσουν αλλά δεν ανταποκρινόμουν ώσπου τη Μ.Παρασκευή έβαλαν ελληνική μουσική μέσα στην Εντατική και ξύπνησα. Όταν άνοιξα τα μάτια μου δεν ήξερα πού βρισκόμουν. Έμεινα 13 ημέρες μέσα στο νοσοκομείο και έχασα δεκατρία κιλά, είμαι πολύ εξουθενωμένος αλλά ζωντανός. Νιώθω ευλογημένος και πολύ τυχερός που βρίσκομαι και πάλι στην αγκαλιά τους», δηλώνει o Θεοτόκης Γκούσης.

gkousis__4_


Έχει τέσσερα παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Από τη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο η αγωνία της οικογένειάς του κορυφώθηκε, όπως εξομολογήθηκε στο protothema.gr η κόρη του Χριστίνα Γκούση.

Ο ίδιος διατηρεί ελληνικό εστιατόριο στην Αμερική και μάλιστα λίγο καιρό προτού νοσήσει μαγείρευε και προσέφερε φαγητό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής κατά του κορωνοϊού.


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε live: Οι ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα

Άρση των μέτρων: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην κανονικότητα

Αρση των μέτρων: Ετσι θα ανοίξουν εστιατόρια, καφέ και κλαμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης