Εθνική Ασφαλιστική: «Μεγάλη μπάλα» από τον επενδυτικό όμιλο που ενδιαφέρεται για την εξαγορά της

Εθνική Ασφαλιστική: «Μεγάλη μπάλα» από τον επενδυτικό όμιλο που ενδιαφέρεται για την εξαγορά της

Η CVC Capital Partners συζητά με τη FIFA για τη διεξαγωγή ενός εντελώς νέου παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με όλες τις δημοφιλείς ομάδες του κόσμου

ethniki_asfalistiki_3_1
Ο επενδυτικός όμιλος CVC Capital Partners βρίσκεται σε συνομιλίες με την κορυφαία ποδοσφαιρική ομοσπονδία του κόσμου, τη FIFA, αλλά και με κορυφαίες ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να χρηματοδοτήσει μια νέα σειρά φιλόδοξων ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων σε παγκόσμια κλίμακα, που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις τωρινές δημοφιλείς διοργανώσεις.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των Financial Times, ο όμιλος CVC ενδιαφέρεται να αποκτήσει τα εμπορικά δικαιώματα του ανανεωμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (Club World Cup), ενός ποδοσφαιρικού τουρνουά στο οποίο θα μετάσχουν οι μεγάλες ομάδες του πλανήτη από διάφορες ηπείρους.

Πριν από λίγες ημέρες, η αμερικανική εταιρεία Silver Lake έκλεισε συμφωνία ύψους 500 εκατ. δολαρίων για την απόκτηση περίπου του 10% της City Football Group, μητρικής εταιρείας της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης