Golf Events 18 Enterprise & Marine: Η μεγάλη γιορτή του γκολφ έσπασε κάθε ρεκόρ

Golf Events 18 Enterprise & Marine: Η μεγάλη γιορτή του γκολφ έσπασε κάθε ρεκόρ

Η διοργάνωση συγκέντρωσε συνολικά €30.000 για τη στήριξη του έργου του «Μαζί για το παιδί» - 600 διακεκριμένα στελέχη της διεθνούς επιχειρηματικής και ναυτιλιακής κοινότητας έδωσαν το «παρών»

golf-events
Γκολφ, επιχειρηματικότητα και φιλανθρωπία βρέθηκαν για μια ακόμη μια χρονιά, στο επίκεντρο της διοργάνωσης «Golf Events 18 Enterprise & Marine» που συγκεντρώνει, σε ετήσια βάση, τον επιχειρηματικό κόσμο -εντός και εκτός συνόρων- που αγαπά το γκολφ.

Η, καθιερωμένη πλέον, διοργάνωση έλαβε χώρα την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023 στο γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, παρουσία μερικών εκ των σημαντικότερων παραγόντων της επιχειρηματικής, ναυτιλιακής, πολιτικής και πολιτισμικής ζωής του τόπου.

Στο τουρνουά, οι συμμετοχές των αθλητών και αθλητριών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με τις ομάδες τεσσάρων ατόμων που διαγωνίστηκαν να ανέρχονται σε 35. Οι ομάδες διαγωνίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ αγωνίστηκε στις 8:15 το πρωί, ενώ το δεύτερο στις 13:30, διεκδικώντας δεκάδες βραβεία και «Challenges» και ενισχύοντας το έργο του «Μαζί για το Παιδί».Αξίζει να αναφερθεί πως οι αθλητές που διαγωνίστηκαν ταξίδεψαν στην Ελλάδα από διαφορετικές γωνιές της γης, δίνοντας στο «Golf Events 18 Enterprise & Marine» έναν διεθνή χαρακτήρα, με φιλανθρωπικό πάντα πρόσημο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη γυναίκα μου – Με τον Ανδρουλάκη έχουμε μεγάλες διαφορές»

Μαλώσαμε, «η ατμόσφαιρα ήταν φρίκη» λέει ο Δένδιας για το επεισόδιο με τον Τσαβούσογλου

Φωτογράφοι από Γερμανία μέχρι Ιαπωνία έρχονται Ελλάδα για τα αεροσκάφη που... χορεύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης