Έρχεται να παίξει μουσική στην Αθήνα ο γιος του Νικολά Σαρκοζί

Έρχεται να παίξει μουσική στην Αθήνα ο γιος του Νικολά Σαρκοζί

Ο 29χρονος Πιερ Σαρκοζί έρχεται για να καταπλήξει το ελληνικό κοινό με τη μουσική του


Έρχεται να παίξει μουσική στην Αθήνα  ο γιος του Νικολά Σαρκοζί
Κάνει διεθνή καριέρα με το όνομα dj Mosey και είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους dj του κόσμου. Ο λόγος για τον 29χρονο Πιερ Σαρκοζί, το μεγάλο γιο του τέως προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Ο πρωτότοκος γιος του πρώην προέδρου της Γαλλίας και καρπός του έρωτα του με τη Μαρί-Ντομινίκ Κουλιόλι - στο παρελθόν είχε ξεπεράσει ακόμα και τον Τζορτζ Κλούνεϊ σε λίστα με τους πλέον περιζήτητους εργένηδες - έρχεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας, την Πέμπτη, καλεσμένος γνωστού αθηναϊκού κλαμπ.

Η πρώτη του φορά ήταν στις 11 Οκτωβρίου, οπότε και έδωσε τον δικό του... ήχο, όντας σπέσιαλ γκεστ της συναυλίας του Σάκη Ρουβά στο κλειστό γήπεδο tae kwon do, με την οποία είχε κλείσει την περιοδεία του The Ace Of Hearts Tour ο Έλληνας σταρ.

Κρατώντας απόσταση από την πολιτική σταδιοδρομία του πατέρα του, ο Πιερ έχει «κατακτήσει τον κόσμο» και τα παγκόσμια dance floors της house μουσικής. Και το ίδιο αναμένεται να κάνει και στο ελληνικό κοινό που θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στο Saint Solange, που βρίσκεται χαμηλά στον πεζόδρομο της Ερμού και εγκαινιάζει συνεργασίες με αστέρια της διεθνούς σκηνής.

Μάλιστα, το ραντεβού του νεαρού «πρίγκιπα της Γαλλίας» - όπως τον αποκαλούν οι Γάλλοι - με τους Έλληνες θαυμαστές του ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, όμως λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων στην Αθήνα, η εμφάνισή του μετατέθηκε μια εβδομάδα αργότερα.
Κλείσιμο

«Το 'Saint Solange' εγκαινιάζει μία νέα εποχή, προσκαλώντας μεγάλα ονόματα της διεθνούς dance σκηνής και την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου υποδέχεται τον DJ Mosey», γράφει η ανακοίνωση του κλαμπ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης