«Βοhemian Rhapsody»: Πλήθος επωνύμων στην avant-première της ταινίας για τον Φρέντι Μέρκιουρι

«Βοhemian Rhapsody»: Πλήθος επωνύμων στην avant-première της ταινίας για τον Φρέντι Μέρκιουρι

Η βιογραφική ταινία του θρυλικού frontman των Queen βγαίνει επίσημα στις αίθουσες για το κοινό την 1η Νοεμβρίου - Εδωσαν το παρών οι  Μαρίνα Βερνίκου με το σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη, Κατρίνα Τσάνταλη, Γιάννης Καγιούλης, Γιώργος Παπακώστας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γιώργος Μεσσάλας, Snik, και πολλοί άλλοι

queen-poster
«Δεν θα γίνω ένας ροκ σταρ. Θα γίνω ένας θρύλος» είχε πει κάποτε. Και έγινε. Ήταν ο Φρέντι Μέρκιουρι των Queen που αποτελεί και το επίκεντρο της ταινίας «Bohemian Rhapsody» με πρωταγωνιστή τον Ράμι Μάλεκ στον ρόλο του σπουδαίου προσώπου της ροκ μουσικής σκηνής που άφησε εποχή με τραγούδια του.

Η  πολυαναμενόμενη avant-première της ταινίας «Bohemian Rhapsody» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Δευτέρας. Η αίθουσα Sphera των Village Cinemas κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που περίμενε με ανυπομονησία να απολαύσει τον Ράμι Μάλεκ στον ρόλο του μοναδικού Φρέντι Μέρκιουρι, σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του που απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού. 

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν πρόσωπα από τον χώρο των επιχειρήσεων και του θεάματος, μεταξύ των οποίων οι: Μαρίνα Βερνίκου με το σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη, Κατρίνα Τσάνταλη, Γιάννης Καγιούλης, Γιώργος Παπακώστας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γιώργος Μεσσάλας, Snik, και πολλοί άλλοι. Μετά την προβολή της ταινίας ακολούθησε cocktail party by Stoli στον χώρο του «Be Twins» στο «The Mall Athens».
  
Λίγα λόγια για την ταινία

Τo Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφισε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.

Bohemian Rhapsody | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX
Κλείσιμο

stoli1
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ ( ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ MARKETING VILLAGE ) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ ( GROUP BRAND MANAGER - STOLI )


stoli2
ΕΜΑΝΟΥΕΛΑ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΓΚΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΕΡΒΑ

STOLI3
ΜΑΡΙΛΙΑ ΦΡΑΓΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΠΕΡ ΣΝΙΚ

stoli4
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΦΑΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

stoli5
ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΛΗ -ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ- ΜΑΡΚΕΛΑ ΚΑΠΙΤΣΑΚΗ


STOLI7
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΙΝΟΣ

STOLI8
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ -ΝΑΛΙΤΑ ΚΑΡΡΕΡ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης