Όντρεϊ Χέπμπορν: Η ζωή της εμβληματικής σταρ του Χόλιγουντ γίνεται τηλεοπτική σειρά

Όντρεϊ Χέπμπορν: Η ζωή της εμβληματικής σταρ του Χόλιγουντ γίνεται τηλεοπτική σειρά

Σε αντίθεση με το βιβλίο, που κυκλοφόρησε το 2015 και αναφέρεται στη ζωή της, η σειρά θα καλύπτει ένα μεγαλύτερο φάσμα από τις στιγμές της και την εξέλιξή της σε σταρ του αμερικανικού κινηματογράφου

audrey_hepburn
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Variety και άλλων αμερικανικών πηγών, σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει σειρά, που ερευνά όλες τις πτυχές της ζωής της Χολιγουντιανής σταρ, Όντρεϊ Χέπμπορν. Η είδηση είχε γίνει γνωστή πριν από δύο χρόνια, όταν ο γιος της, Λούκα Ντότι, και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Λουίτζι Σπινόλα είχαν ανακοινώσει ότι ετοίμαζαν ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ για τη ζωή της θρυλικής ηθοποιού.



Μέχρι στιγμής η ιδέα τους δεν είχε υλοποιηθεί, όμως τώρα γίνονται τα πρώτα βήματα, καθώς στην ομάδα των συντελεστών προστίθεται και η παραγωγός και σεναριογράφος, Ζακλίν Χόιτ, η οποία θα αναλάβει την συγγραφή του σεναρίου. Στην παραγωγή της σειράς βρίσκεται η ιταλική εταιρεία Wildside.



Κλείσιμο
Σε αντίθεση με το βιβλίο, που κυκλοφόρησαν το 2015 ο γιος της και ο Λουίτζι Σπινόλα και κάλυπτε πολύ μικρό διάστημα από τη ζωή της Όντρεϊ Χέπμπορν, η εν λόγω σειρά θα καταπιάνεται με πολλές παραπάνω πτυχές της ζωής της ηθοποιού και θα ερευνά την εξέλιξη της σε μία από τις πιο μεγαλύτερες σταρ του αμερικανικού κινηματογράφου.



Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς ή με το καστ των ηθοποιών δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Σε ανακοίνωση της η εταιρεία παραγωγής Wildside αναφέρει ότι: «Η σειρά θα αποκαλύπτει την απλότητα της Όντρεϊ Χέπμπορν και τον πραγματικό της χαρακτήρα. Στόχος μας είναι να παράγουμε ένα σόου, το οποίο παρ' όλο, που θα είναι γυρισμένο σε έναν τόπο, θα ταξιδέψει παγκοσμίως».


Ειδήσεις σήμερα

Πατήσια: Σκότωσαν 90χρονο μέσα στο σπίτι του - Τον βρήκαν δεμένο

Δημόπουλος: Αδόκιμος ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και μη για το Πάσχα στο χωριό

Πυροβολισμοί σε κάβα στη Λουιζιάνα: Πέντε τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης