Σόντα Ράιμς: Απαντά στις οργισμένες αντιδράσεις του κοινού για την αποχώρηση του Ρεγκέ - Ζαν Πέιτζ από το «Bridgerton»

Σόντα Ράιμς: Απαντά στις οργισμένες αντιδράσεις του κοινού για την αποχώρηση του Ρεγκέ - Ζαν Πέιτζ από το «Bridgerton»

H απουσία του Δούκα του Hastings από τη 2η σεζόν της δημοφιλούς σειράς έχει προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις στο κοινό, που ξεσπά στα social media κατά της παραγωγού Σόντα Ράιμς

shonda_rhymes
Η παραγωγός της σειράς Σόντα Λιν Ράιμς απαντά στις αντιδράσεις, που έχει προκαλέσει η αποχώρηση του ηθοποιού Ρεγκέ - Ζαν Πέιτζ από τον 2ο κύκλο της σειράς «Bridgerton». Από την στιγμή, που ανακοινώθηκε ότι ο τηλεοπτικός Δούκας του Hastings δε θα συμμετέχει στη δεύτερη σεζόν, οι φανατικοί οπαδοί της σειράς του Netflix, δεν σταματούν να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους στα social media.



Σε συνέντευξη, που έδωσε η Σόντα Ράιμς με την συνεργάτιδα της Μπέτσι Μπιρς έδωσε τις εξηγήσεις της σχετικά με την εξέλιξη της πλοκής, δηλώνοντας πως σε καμία περίπτωση δεν περιμέναν αυτή την αντίδραση από το κοινό για τον Ρεγκέ - Ζαν Πέιτζ. Η παραγωγός ανέφερε επίσης πως κάθε σεζόν της σειράς βασίζεται σε ένα αντίστοιχο βιβλίο και παρουσιάζει μία διαφορετική ρομαντική ιστορία, ενώ πρόσθεσε: «Πραγματικά σοκαρίστηκα, επειδή συνήθως τέτοιες αντιδράσεις υπάρχουν όταν έχω "σκοτώσει" κάποιον (στη σειρά) και μάλιστα κάποιον που έπαιζε για αρκετό καιρό. Αλλά (τον Δούκα του Hastings) δεν τον σκοτώσαμε, είναι ζωντανός.»

shonda_betchy


Κλείσιμο
Η ίδια εξήγησε πως δεν μπορεί να καταλάβει την οργή του κοινού. Από την άλλη όμως, αυτό τη χαροποιεί, γιατί δείχνει πως ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας της είναι να επιλέγει σωστά τους κατάλληλους ανθρώπους για κάθε ρόλο.

Το αρχικό σενάριο ήθελε τον Δούκα του Hastings να μην συμμετέχει στη δεύτερη σεζόν και αυτός ήταν ο λόγος, που οι δημιουργοί έδωσαν το συγκεκριμένο happy end στο ζευγάρι στο τέλος της 1ης σεζόν. Βέβαια, οι αντιδράσεις του κοινού δεν ήταν οι αναμενόμενες, οπότε συζητήθηκε με τον ηθοποιό μία πιθανή επιστροφή του στον 2ο κύκλο της σειράς. Δυστυχώς, όμως, η απάντηση του ήταν αρνητική.







Ειδήσεις σήμερα: 

Πώς σχολιάζουν πολιτικοί και ΜΜΕ στην Τουρκία το μπρα ντε φερ Δένδια - Τσαβούσογλου

Ο πρώτος μηνυτής του Λιγνάδη αποκαλύπτει: «Πώς με προσέγγισε - Μου έλεγε ότι έχει καρκίνο»

Αφόρητη η πίεση στο ΕΣΥ - 1.148 νεκροί μέσα στον Απρίλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης