Δημήτρης Λιντζέρης: Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Κατάθεση ψυχής»

Δημήτρης Λιντζέρης: Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Κατάθεση ψυχής»

Υπηρέτης της γυναίκας και της μητρότητας ο μαιευτήρας γυναικολόγος και πολιτικός Δημήτρης Λιντζέρης εκθέτει για πρώτη φορά ζωγραφικά έργα εμπνευσμένα από την ιστορική πορεία του έθνους και τη θρησκευτική του πίστη

lintzeris_dimitrios
Ο γνωστός μαιευτήρας και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτει μια νέα πτυχή μέσα από την «Κατάθεση ψυχής» που είναι ο τίτλος της πρώτης ατομικής του έκθεσης ζωγραφικής.
Η έκθεση θα εγκαινιασθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στον πολιτιστικό πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος» του Δήμου Νίκαιας (Λεωφόρος Θηβών 245).
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Λίνα Μενδώνη και ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ Ευάγγελος Λιβιεράτος θα απευθύνουν χαιρετισμό ενώ για τον Δημ. Λιντζέρη ως ζωγράφο θα μιλήσει η Ιστορικός Τέχνης & Θεωρίας του Πολιτισμού (ΕΚΠΑ) κ. Αθηνά Σχινά, που επιμελείται την έκθεση των έργων του και τον εικαστικό του Κατάλογο.

lintzeris_afisa
Κλείσιμο

Εξέχουσα θέση στην έκθεση έχει η παρουσίαση μεγάλου μεγέθους χάρτη, όπου αποτυπώνεται η παρουσία και τα έργα Ελλήνων στη μακραίωνη ιστορία τους στον «παλαιό κόσμο». Έργο που φιλοτεχνήθηκε κατόπιν ενδελεχούς μελέτης και προσπάθειας για την αποτύπωση της χοροχρονικής ακρίβειας των γεγονότων και των έργων τους, ενώ για την ολοκλήρωση του χρειάστηκαν περισσότερο από δέκα χρόνια.

lintzeris_ergo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης