«Στο σπίτι με το Mega»: Δείτε σήμερα τις καλύτερες στιγμές της επιτυχημένης μουσικής εκπομπής

«Στο σπίτι με το Mega»: Δείτε σήμερα τις καλύτερες στιγμές της επιτυχημένης μουσικής εκπομπής

Στις 11 το βράδυ

PHOTO-2020-06-25-19-10-35
Έγινε η αγαπημένη μας συνήθεια κατά την διάρκεια της δύσκολης καραντίνας. Άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στους καλλιτέχνες και το κοινό, κρατώντας ζωντανή τη σχέση τους, σε μια περίοδο που όλοι οι χώροι διασκέδασης παρέμεναν ερμητικά κλειστοί. Πρόσφερε πολύτιμη συντροφιά, ψυχαγωγία, χαμόγελα, συγκίνηση και τραγούδια κάθε είδους.

Η πρωτότυπη ιδέα της μουσικής εκπομπής «Στο Σπίτι με το Mega» ήταν ένα πείραμα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, σφράγισε μια δύσκολη περίοδο για όλους τους Έλληνες και έχει κάθε λόγο να συνεχίσει να υπάρχει.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA


Κλείσιμο
Έτσι λοιπόν, το Mega, επιθυμώντας να ευχαριστήσει το κοινό του για την τεράστια ανταπόκριση, έχει ετοιμάσει, για σήμερα το βράδυ μια σπέσιαλ εκπομπή με τις καλύτερες στιγμές από το σύνολο των μουσικών κομματιών του άκρως επιτυχημένου αυτού τηλεοπτικού μελωδικού «παζλ».

mega__2_
mega__3_


Από τις 11 το βράδυ και για τις επόμενες ώρες οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ιδιαίτερα στιγμιότυπα από τις μουσικές εμφανίσεις όλων εκείνων που πέρασαν από την εκπομπή, ονόματα που έχουν βάλει την δική τους σφραγίδα στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού και της εγχώριας διασκέδασης. Από τον Αντώνη Ρέμο, την Άννα Βίσση και τον Γιώργο Νταλάρα, μέχρι τις ΜΕΛΙSSES κι από την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό  μέχρι την Δήμητρα Γαλάνη, τους Πυξ Λαξ και τον Τόνι Σφήνο!

mega__4_
mega__5_


Κι αν στα παραπάνω ονόματα προσθέσουμε και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους τους, μεταξύ των οποίων οι Δημήτρης Μπάσης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ασπασία Στρατηγού, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μαρίζα Ρίζου, Λεωνίδας Μπαλάφας, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, Στέλιος Διονυσίου, Καίτη Γαρμπή, Θέμης Αδαμαντίδης, Ελένη Φουρέιρα, Πέτρος Ιακωβίδης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Δημήτρης Κόψης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Παντελής Καναράκης, Δάκης, Μαντώ, Λάμπης Λιβιεράτος, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα, είναι προφανές πως έχουμε να κάνουμε με μία εντυπωσιακή τηλεοπτική μουσική «παρέλαση».

Αυτή την Παρασκευή, λοιπόν, «Μένουμε Σπίτι», όχι γιατί πρέπει αλλά επειδή το θέλουμε. Μένουμε,με δική μας επιλογή, στο «Σπίτι με το Mega».


mega__6_
mega__7_
mega__8_
mega__9_
sto_spiti_me_to_mega_2

Ειδήσεις σήμερα

Προανακριτική: Αποχώρησε από την επιτροπή ο Παπαγγελόπουλος

Αφιονίστηκαν οι Τούρκοι: «Συμμαχία του κακού» Ελλάδα - Γαλλία κι όσοι δεν μας στηρίζουν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του Γιώργου Ζαπάντη από αστυνομική βία - Έρανος για τη μάνα και την αδερφή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης