MEGA: Ραντεβού «Στο σπίτι με τη Δήμητρα Γαλάνη»

MEGA: Ραντεβού «Στο σπίτι με τη Δήμητρα Γαλάνη»

«Έρωτα εσύ…», ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι, την ερχόμενη Παρασκευή, 5 Ιουνίου στις 11 το βράδυ

ΔΗΜΗΤΡΑ_ΓΑΛΑΝΗ_PHOTO_
Ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο και στον κόσμο, μια μουσική περιπλάνηση στον ερωτικό λόγο μέσα από τραγούδια που έχουμε λατρέψει θα παρουσιάσει η Δήμητρα Γαλάνη στο MEGA, την ερχόμενη Παρασκευή, 5 Ιουνίου στις 11 το βράδυ.

Δουλεύοντας τα τελευταία δώδεκα χρόνια με σπουδαίους καλλιτέχνες-μουσικούς της νεότερης γενιάς η Δήμητρα Γαλάνη φτιάχνει ένα μουσικό σκηνικό καθαρά ερωτικό και ταξιδιάρικο, ένα παιχνίδι αισθημάτων και αισθήσεων. Αυτή η παρέα θα μας αιφνιδιάσει με απρόσμενες διασκευές κάνοντας μια νέα προσέγγιση στο κλασσικό υλικό και φέρνοντας στο φως κάποια από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια κάθε εποχής από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο.

Μαζί της δύο τραγουδοποιοί-ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, η Eλληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Πολέμη και ο ταλαντούχος συνθέτης Ευστάθιος Δράκος, με τους οποίους η Δήμητρα Γαλάνη δημιουργεί έναν υπέροχο ερωτικό «διάλογο» ανάμεσα σε τραγούδια που αποτελούν διεθνή διαχρονικά στάνταρντ (βραζιλιάνικα, ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και κυρίως ελληνικά) και μιλούν κατευθείαν στην καρδιά, στο σώμα, στο μυαλό, στις αισθήσεις μας: ερωτικά και ποπ, με την ευρύτερη έννοια του όρου. Ειδική συμμετοχή θα έχουν η εξαιρετική τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη και ο νεαρός ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης.

Επίσης, «Στο σπίτι με τη Δήμητρα Γαλάνη» προσκεκλημένος της θα βρεθεί και ο τραγουδιστής - συνθέτης Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον οποίο η Δήμητρα Γαλάνη έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, δισκογραφικά και επί σκηνής.



Ειδήσεις σήμερα: 

Πρώτο κουδούνι για δημοτικά με αποστάσεις και αντισηπτικά - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αναζωπύρωση του κορωνοϊού λόγω των διαδηλώσεων φοβούνται στις ΗΠΑ

Κορωνοϊός: Ποιες αλλαγές φέρνει στις ιατρικές επισκέψεις των ασφαλισμένων και στις εφημερίες των νοσοκομείων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης