Οι 12 φιναλίστ ανεβαίνουν …Ταράτσα

Οι 12 φιναλίστ ανεβαίνουν …Ταράτσα

Ο διαγωνισμός Ζαρντινιέρα Academy που συνόδευσε το καλοκαιρινό εγχείρημα του Φοίβου Δεληβοριά ολοκληρώνεται με τη τελική κρίση και τα βραβεία στους νικητές!

Οι 12 φιναλίστ ανεβαίνουν …Ταράτσα
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Η τελευταία Ταράτσα. Το εγχείρημα του Φοίβου Δεληβοριά που βρήκε ανταπόκριση, ξύπνησε μνήμες και κινητοποίησε καλλιτεχνικές δυνάμεις φθάνει στο τέλος του, στην ολοκλήρωση του. Μαζί με την τελευταία Ταράτσα ολοκληρώνεται και ένας ιδιότυπος μουσικός διαγωνισμός. Εκείνος που ακούει στο όνομα: Ζαρντινιέρα Academy.  

Το Σάββατο βράδυ θα ανέβουν στη Ταράτσα για να διεκδικήσουν βραβεία και διακρίσεις 12 υποψήφιοι: Ελβίρα Διάγιογλου, Αλεξάνδρα Μαρκοπούλου, Γιώργος Πετρόπουλος, Άννα Μαρία Μπιλίδα, Δημήτρης Χατζηδημητρίου, Ντορίτα Χωραφά, Kaylyn, Πάνος Τσίρος, Γιάννης Παπαγεωργίου, Valsia, Γιώργης Τσουρής και Τέρψη Κονταργύρη.



Ο διαγωνισμός εξ αρχής είχε επιτυχία. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ύστερα από συνολικά 304 συμμετοχές και πάνω από 500 τραγούδια, οι 50 που διάλεξε η προκριματική επιτροπή των ραδιοφωνικών παραγωγών από toradiofono.gr, παρουσίασαν τα τραγούδια τους μπροστά στην κριτική επιτροπή που αποτελούσαν οι: Μαρία Βουμβάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβος Δεληβοριάς, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Άγγελος Παπαδημητρίου, Άγγελος Τριανταφύλου και Κατερίνα Σταματάκη από την Prospero. Από αυτές τις διαδικασίες ξεχώρισαν 24 τραγούδια, από τα οποία τελικά θα παρουσιαστούν και θα διεκδικήσουν τα όποια έπαθλα στη γιορτή της 30ης Σεπτεμβρίου 12.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης