Dolce & Gabbana at Cloud 22: Στο Ντουμπάι μιλάνε ιταλικά
arthrou-D_C-dubai

Dolce & Gabbana at Cloud 22: Στο Ντουμπάι μιλάνε ιταλικά

Το πολυδιαφημισμένο rooftop του πεντάστερου ξενοδοχείου «Atlantis The Royal» διακτινίζεται στον μαγικό κόσμο του διάσημου σχεδιαστικού διδύμου και μεταφέρει τη Μεσόγειο στη Μέση Ανατολή

Το «Cloud 22» άνοιξε επίσημα τις πόρτες του τον περασμένο Δεκέμβριο στον 22ο όροφο του «Atlantis The Royal», του επίσης καινούριου πεντάστερου ξενοδοχείου που στον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του έχει πιάσει ήδη κορυφή στη λίστα με τα καλύτερα beach resorts του Ντουμπάι. Η απρόσκοπτη θέα στα νησιά Παλμ, στην Αραβική Θάλασσα και την παραλία και η αναμφισβήτητη πολυτέλεια του ολόφρεσκου rooftop θα ήταν ικανοί λόγοι για να το μετατρέψουν στο αγαπημένο στέκι των φιλοξενούμενων του resort. Αυτό όμως που κάνει το «Cloud 22» πραγματικά ξεχωριστό σε σχέση με τα υπόλοιπα rooftops του Ντουμπάι, μιας πόλης που είναι εξ ορισμού συνυφασμένη με την πολυτέλεια και τις προηγμένες υπηρεσίες και απευθύνεται σε ανθρώπους που είναι κάτι παραπάνω από ευκατάστατοι και υπέρ το δέον απαιτητικοί, είναι ότι στη διακόσμησή του έχουν βάλει τα επιδέξια χέρια τους οι Dolce & Gabbana.



Το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο σε συνεργασία με την Ounass, τη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα που εκπροσωπεί από ανερχόμενους εγχώριους σχεδιαστές μέχρι κορυφαία brands του πλανήτη, έκαναν απόβαση στο «Cloud 22», μεταφέροντας την ιταλική φινέτσα στην καρδιά της Μέσης Ανατολής για περιορισμένο χρονικό διάστημα - μόλις για έξι μήνες, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα από τον Δεκέμβριο.

Το εμβληματικό μπλε μαγιόλικα print των D&G, που έχει κοσμήσει αναρίθμητες δημιουργίες τους, σκαρφαλώνει σε τοίχους, ανθεί στα υφάσματα της επίπλωσης και στα αντικείμενα, ντύνει τις αναπαυτικές επιπλέουσες ξαπλώστρες που ξεπροβάλλουν σαν νησάκια στα νερά της ολυμπιακών διαστάσεων infinity pool και εξαπλώνεται μέχρι και τις έντεκα πολυτελείς καμπάνες με τις ισάριθμες ιδιωτικές πισίνες, αλλά και τη διώροφη VVIP -μια σκάλα παραπάνω από το VIP- καμπάνα με τη δική της infinity pool. Ναι, για τέτοια επίπεδα χλιδής συζητάμε.



Οι Dolce & Gabbana επιμελήθηκαν επιπλέον το μενού που προσφέρει το «Cloud 22» στο 6μηνο της ιταλικής εποίκησης. Μπρουσκέτες με χαβιάρι Oscietra, στρείδια Gillardeau περιχυμένα με λεμόνι Αμάλφι και σος μπαλσάμικο και stake ταρτάρ με τρούφα είναι μερικά από τα προσεκτικά επιλεγμένα πιάτα που σετάρονται μαεστρικά με το σοφιστικέ περιβάλλον που φέρει την υψηλής ραπτικής υπογραφή. Η επέλαση του διδύμου δεν θα ήταν βεβαίως ολοκληρωμένη αν δεν έστηναν, πάντα σε συνεργασία με την Ounass, το δικό τους pop-up store στο αχανές εμπορικό κέντρο του resort, που είναι αληθινός παράδεισος για τους λάτρεις της μόδας με τις βαθιές τσέπες. Το Dolce & Gabbana x Ounass store φιλοξενεί μοναδικά κομμάτια από τις συλλογές Chrystal Mesh, Psychedelic Cart και φυσικά Blue Majolica, για τις fashionistas που θα τολμήσουν να ντυθούν ασορτί με τον διάκοσμο του «Cloud 22».



Παρεμπιπτόντως, το rooftop-προσωρινό άντρο των D&G είναι ανοιχτό και για όσους δεν διαμένουν στο «Atlantis The Royal», αρκεί να έχουν φροντίσει να κλείσουν τραπέζι/ξαπλώστρα εγκαίρως και να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μια μικρή περιουσία για να πάρουν μια γεύση από το ιταλικό όνειρο σε συνθήκες Ντουμπάι: οι τιμές ξεκινούν από τα 123 δολάρια το άτομο από Δευτέρα έως Πέμπτη και ανεβαίνουν στα 177 δολάρια από Παρασκευή έως Κυριακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης