Αποκάλυψη για το νέο Ford Ranger

Αποκάλυψη για το νέο Ford Ranger

Στην μακρινή έκθεση αυτοκινήτου της Αυστραλίας έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση το νέο Ford Ranger που από το επόμενο καλοκαίρι θα ξεκινήσει να πωλείται σε 180 χώρες.

Αποκάλυψη για το νέο Ford Ranger
Στην μακρινή έκθεση αυτοκινήτου της Αυστραλίας έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση το νέο Ford Ranger που από το επόμενο καλοκαίρι θα ξεκινήσει να πωλείται σε 180 χώρες. Το δημοφιλές pick-up της Ford είναι ακόμη μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το τωρινό μοντέλο ενώ οι ιθύνοντες της εταιρίας κάνουν ιδιαίτερη μνεία στην σχεδίαση δείχνοντας πως το lifestyle στοιχείο έχει περάσει και στην συγκεκριμένη κατηγορία. Για αυτό το λόγο η καμπίνα είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και ποιοτική και θυμίζει περισσότερο ένα σύγχρονο SUV παρά τα «αγροτικά» του παρελθόντος.

Κλείσιμο


Όπως και η τωρινή γενιά έτσι και η γκάμα του νέου αναμένεται πληθωρική και θα περιλαμβάνει τρεις τύπους αμαξωμάτων, πισωκίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό και πίσω μπλοκέ. Κάτω από το καπό θα υπάρχουν δύο νέας γενιάς πετρελαιοκινητήρες, ο 2.2 TDCi με 150 PS και ο 3.2 TDCi με 200 PS. Για όσους το προτιμούν… βενζινοκίνητο υπάρχει η έκδοση 2.5 Duratec με 166 PS που καταναλώνει και βιοκαύσιμα, φυσικό αέριο ή υγραέριο. Ενδιαφέρον, μένει να δούμε αν με το καλό θα εισαχθεί και στην ελληνική αγορά…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης