Το πρωτότυπο Audi Q3 RS

Το πρωτότυπο Audi Q3 RS

Ένα πρωτότυπο μοντέλο που αποτελεί τον πρόγονο του Q3 RS θα παρουσιάσουν οι άνθρωποι της Audi στην έκθεση της Σαγκάης. Κάτω από το καπό τοποθετείται ο γνωστός μας από τα RS3 Sportback και TT RS κινητήρας 2,5 lt ο οποίος αποδίδει...

Το πρωτότυπο Audi Q3 RS
Ένα πρωτότυπο μοντέλο που αποτελεί τον πρόγονο του Q3 RS θα παρουσιάσουν οι άνθρωποι της Audi στην έκθεση της Σαγκάης. Κάτω από το καπό τοποθετείται ο γνωστός μας από τα RS3 Sportback και TT RS κινητήρας 2,5 lt ο οποίος αποδίδει 360 PS. Το σύνολο αυτό συνδυάζεται με κιβώτιο S-Tronic διπλού συμπλέκτη και χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις (0-100 km/h σε 5,2 sec. Τελική ταχύτητα 265 km/h).
Το πρωτότυπο Q3 RS εφοδιάζεται με σύστημα τετρακίνησης Quattro, το οποίο μεταδίδει την κίνηση κυρίως στους εμπρός τροχούς κι εμπλέκει τους πίσω μόνο όταν υπάρξει απώλεια πρόσφυσης. Η ανάρτηση του αυτοκινήτου είναι 25 mm χαμηλότερη απ’ αυτήν του απλού Q3 και οι τροχοί 20 ιντσών φορούν ελαστικά διάστασης 255/20.
Από τον σχεδιασμό του αυτοκινήτου ξεχωρίζουν οι επενδύσεις από ανθρακονήματα σε διάφορα σημεία. Στο εσωτερικό υπάρχει συνδυασμός δερμάτων nappa και alcantara και φυσικά μερικές ακόμη επενδύσεις από ανθρακονήματα!



Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης