Και σε υβριδικό το Ford C-Max

Και σε υβριδικό το Ford C-Max

Η αυλαία έπεσε στο Detroit αλλά η Ford κατάφερε να περάσει τα «πράσινα» μηνύματά της. Μετά το ηλεκτρικό Focus τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν και στις πρωτότυπες εκδόσεις Energi και Hybrid του νέου C-MAX που σηματοδοτούν την είσοδο της εταιρίας στα υβριδικά.

Και σε υβριδικό το Ford C-Max
Η αυλαία έπεσε στο Detroit αλλά η Ford κατάφερε να περάσει τα «πράσινα» μηνύματά της. Μετά το ηλεκτρικό Focus τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν και στις πρωτότυπες εκδόσεις Energi και Hybrid του νέου C-MAX που σηματοδοτούν την είσοδο της εταιρίας στα υβριδικά. Αυτό άλλωστε ήταν γνωστό εδώ και καιρό και απλά η εμφάνιση των μοντέλων αυτών επιβεβαιώνει τις πληροφορίες μας.
Το πρωτότυπο C-MAX Energi διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα, μπαταρίες λιθίου και έναν δίλιτρο βενζινοκινητήρα με αποτέλεσμα το σύστημα να εξασφαλίζει αυτονομία 800 km. Η διαφορά του Energi με το Hybrid είναι πως το πρώτο έχει τη δυνατότητα να μπαίνει και στην πρίζα (plug-in). Το υβριδικό/ηλεκτρικό σύστημα της Ford θα εξελίσσεται συνεχώς μέχρι να δούμε τις αντίστοιχες εκδόσεις παραγωγής να κυκλοφορούν στους ευρωπαϊκούς δρόμους προς τα τέλη του 2012.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης